Hopp til hovedinnhold

Hvem er hesten?

Ahhh det er mange som etterlyser mer drama. Det er mye å ta av, det skal det ikke stå på. Hadde en jævla bra plan også vøtt. Men så klarte jeg å love noe. Og løfter, det bryter jeg ikke. Helvete ta.

Men har noe annet snæx i koseposen da! Skal bli flinkere til å legge ut litt video av ting og tang. Og nå kom jeg over en herlig liten godsak fra favoritt godklump, Petter Pilgaard. Dette er fra en Nrj firmatur til Hovden i vinter. Morgenshowet var selvsagt først på plass på fjellet, og vi utnytten «alene tiden» med en god gammeldags mimelek:


Hva synes du om Petter sine mime-skillz?
Og jaaaa jeg vet jeg er verdens dårligste på å skrive om klær og sminke å sånn. Men bare fortsett å klag, kan hende det hjelper 😉 Nå f.eks skal dere få den store glede av å se hva jeg hadde på meg på lørdag. WOOOOOW!

Men den jakken er faktisk ganske fet da? Ny på H&M.
Belte: H&M
Skjørt: H&M
Sko: Din sko
Digger sånne høye strømper btw.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer