Hopp til hovedinnhold

Hvem bør bli Sandra Lyngs neste kjæreste?

<3 (INSTAGRAM/G-STAR/RENATI)

Ungkars-Norge går ekstra hardt i Crossfit-timene om dagen, etter at det ble viden kjent at Hele Norges™ Sandra Lyng etter mye om & menn er singel igjen. Den råsøte, 26 år gamle solstrålen fra Mosjøen nyter medvind via comeback-singelen «PRTeY» og hennes debutalbum på engelsk er like rundt hjørnet.
 
Så spørsmålet er: Vil den bombastiske blondinen ha tid til å dra på date oppi albumslipp og påfølgende promorunder? 
 
For å gjøre jobben enklere for Lille Lyng, har vi saumfart kremen av bachelor-Norge og kokt utvalget ned til disse topp 10 superkandidatene. 
 
Les deg opp på hvem & hvorfor – og stem på din favoritt nederst i saken:
 
1. Magnus Carlsen

Fordeler: Skyhøy IQ med et snev av GQ. Denne ettertraktede 22-åringen fra Tønsberg er ikke bare rangert som verdens beste sjakkspiller, han har vunnet prestisjetunge Sjakk-Oscar tre år på rad og har også modellert for klesmerket G-Star Raw. Verdensmester, Oscar-vinner og modell? Mmm-Magnus.
 
Ulemper: Potensielt lite felles interesser å snakke om, klein stillhet på førstedaten
kan fort være en dealbreaker for den frittalende og muntlige nordlands-trompeten.

 

 
2. Kaveh

Fordeler: En selvskreven kandidat som jamfør tabloide tunger allerede har latt Sandra hilse på hans «Lille Philip». En av ungkar-Norges beste bariser, og det hviskes om store planer for denne lovende Løkka-prinsen i bransjekorridorer i både inn- og utland.
 
Ulemper: Med sine beskjedne 19 år er K betydelig yngre enn etterhvert velmodne Sandra, og hans nymotens Snapchat- og snapback-vitser vil nok fly som pubertale piler over
hodet til cougar-mor. 
 
 
3. Dreamon

Fordeler: En av den overnevnte kandidatens nett-nemisiser, så oddsene for at Dreamon vil dra på ekstra hardt på første daten er gode. Hvis det er én ting denne myke Manglerud-hunken liker bedre enn stilige selfies i speilet, så er det jenter. En urban casanova som får en gørrkjedelig tirsdag i oktober til å virke som Valentine’s Day. Foretrekker å snakke på engelsk framfor norsk, noe som bør gå knirkefritt ettersom lillemor har tilbragt mye tid i USA.
 
Ulemper: Only thing bigger than his ego is his mirror? Sandra trenger
noen å snakke med, og kan her fort ende opp med en samtalepartner som
foretrekker å høre sin egen stemme – framfor å lytte, trøste & klemme. 
 
 
4. Kjell Inge Røkke


 

Fordeler: Hallo, li$$$$$$om. Alder er bare et tall, og Sandra søker gjerne trygghet i godt voksne menn. Med trygg økonomi. Og når det kommer til flus har Molde-far mer enn folk flest. Sandra setter også pris på swag, og Kjell Inge er mannen som fikk finans-Norge til å gå sokkeløs i italienske haute couture-sko.
 
Ulemper: Wealth is of the heart and mind, not the pocket.
 
 
5. Stian Blipp

 

Fordeler: Herregud, så perfekt par? Norges kjekkeste tv-mann har nok danseferdigheter for en hovedrolle i Step Up 5 og en humor som vil kunne gjøre Sandras hverdag til et eventyr. At 23-åringen angivelig aldri har hatt en ordentlig kjæreste kan både være en fordel og ulempe: Hun slipper å tenke på andre damer han har på CV’en. Men Sandra trenger dog ei bekymre seg over ferdigheter i bingen; Denne supergutten er ingen jomfru. #Foråsidetsånn.
 
Ulemper: Udiskutabelt den eneste på listen som er et mørere navn
på kjøttmarkedet enn Sandra selv, og når fristelsen er som størst kan nok far fort ryke på en
samleie-smell som vil sende Sandra snufsende til sofaen for et ukeslangt Sex & The City-maraton med kakedeig-Häagen-Dazs rett fra boksen.
 
 
6. Morten Gamst Pedersen
 

Fordeler: Nordnorsk, jordnær, verdensvant, så og si alltid fin på håret. 
 
Ulemper: Årene vil gå, men vil sveisen bestå? Vadsø-gutten er i dag en
11’er på en skala fra én til Rena-ti, men når håret forsvinner og
avdekker en middelaldrende skalle, vil nok Sandra igjen på singellivet
kalle. 
 
 
7. Mats Lie «Slipmats» Skåre

 

Fordeler: På lik linje med Thomas Eriksen er Moss-boss Mats den råeste leverandøren av norske pop- og hip-hop-hits. En kriminelt sovet-på gullfugl i bachelor-buret. Kjernekar og gentleman av dimensjoner, har skrevet og produsert noen av de største hitsa her til lands siste årene, deriblant Jaa9 & OnklPs «Glir Forbi», Truls’ «Out Of Yourself», samt godlåter for alle fra Maria Mena til Jennifer Hudson. Johann Sebastian Bach-elor, ass. Har også nærmest fast plass på hitlistene i Japan, så det skorter ei på eksotiske reisemål og utenlandske TONO-penger. Hallelujah, it’s raining Yen! 
 
Ulemper: Litt for glad i sake og Patron? NB: Jobber mye.
 
 
8. Kash alias Kash King alias Kashfa Gashamura

 

Fordeler: At Sandra snart vil bli en god mor sier seg selv, men før hun gjør seg klar til å føde – og ikke minst amme – så gjelder det å bli befruktet av riktig fyr. Ingen norske kjendis-hunks er flinkere med barn enn NRK Super-mannen Kash, som daglig også sjarmerer MILFs over hele landet via fjernsynsapparatet. Kash – med sin sorte neglelakk, utringede tees, sexy, nappy hår på brystet under sølvkorset – er en sterk kandidat når det kommer til å lage nydelige karamellbabyer med hele Norges potensielle yummy-mummy.
 
Ulemper: Kash har den gutteaktige sjarmen á la Gaute fra Farmen, men 24-åringens litt barnslige medieprofil kan ende opp med å holde igjen Sandra nå som hun vil parkere de folkelige Isdans-skøytene og ta serr-steget inn i mer modne musikalske trakter.
 
 
9. Bjørn Bjorvatn
 

Fordeler: Sandra proklamerte fortvilt at hun var Døgnvill på debutalbumet fra ’05, og hvem bedre til å få bukt med dette enn Norges framste søvnforsker? Denne Bergensbaserte sørlendingen er både professor i medisin, har vunnet fiffige formidlingspriser for sine faglige publikasjoner og er medievant som få. 
 
Ulemper: Alltid trøtt.
 
 
10. Alexandra Joner 

 

Fordeler: Bi-hi! Et åpent sinn har Sandra alltid hatt, spesielt etter noen drinker. Da kommer kjapt damer som Rihanna og Nicki og Miley på to do-ønskelisten. En annen gladjente som kunne kledd Mosjøen-prinsessen permanent er selvfølgelig Norges mest sexy kvinne, Alexandra Joner. Med latinsk temperament og frisinnet sjel ville Alex tatt Sandras freidige, nord-norske stil på strak arm/finger, og gjort dem til en mediavennlig dynamitt-popduo. Team Alex-Sandra FTW.
 
Ulemper: Konkurrent & kollega kan fort bli krøll. PS: Til tider litt for kreativ hos frisøren?  
 
 
Hva synes du? Stem her – NB: Avstemningen kan være litt dum via smartphone.

Se også: Fredagsfjas med Sandra

Nyeste saker fra 730.no

Les mer