Hopp til hovedinnhold
KELLY BROOK, RILEY STEELE (VIVACIOUS, DIGITAL PLAYGROUND)

Hvem blir spist?

JESSICA SZOHR, ELISABETH SHUE, RICHARD DREYFUSS VS. FISK (CW, NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Det er ikke enkelt å gjette hva som skjer i en film kun basert på skuespillerne, men når det kommer til denne tipper vi det går ille med karakterene til Kelly Brook og Ryan Steele. (Avbildet nedenfor.)

Den tredje delen av grøsseren Piranha (eller Piraya som den heter i Norge) skytes i disse dager i Arizona, også med Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas), Oscar-vinner Richard Dreyfuss (W.) og Jessica Szohr (Vanessa i Gossip Girl).

Piranha 3D (den blir altså tilgjengelig som tredimensjonal) viser hva som skjer med feriestedet Lake Victoria når 45 000 badegjester kommer til byen for å feste på 4. juli, samtidig som gigantiske, forhistoriske pirayaer dukker opp via et vulkanutbrudd i bunnen av innsjøen.

Virkelig piraya, som på tupiansk betyr tannfisk, er ikke noe å tulle med, men skal vi tro regissør Alexandre Aja er hans variant av karpelaksarten drapsmaskiner.

Nye versjoner av skrekkfilmer er ikke nytt for franskmannen. I 2006 fikk han suksess med The Hills Have Eyes, reboost av originalen til Wes Craven – en veteran Aja ofte blir sammenlignet med – fra 1977.

Første Piranha hadde premiere året etter og ble fort avfeid som en dårlig kopi eller parodi på Jaws alias Haisommer (også med Richard Dreyfuss), for så å bli en kultfilm.

Senere laget regissøren Joe Dante blockbusteren Gremlins, mens floppen Piranha II: The Spawning (som i Norge gikk på kino som Piraya 2: Flyvende mordere) er en debut James Cameron (Aliens, Terminator, Titanic) ikke vil bli husket for.

(Fortsetter nedenfor.)

Riley Steele og Kelly Brook, de potensielle ofrene, har begge kombinert modellvirksomhet med film. Sistnevnte har blant annet spilt i The Italian Job og serien Smallville, samt toppet FHMs liste over verdens mest sexy kvinner.

I fjor ble Kellys nye pirayavenninne Riley en stjerne i den blå sjangeren via Pirates II: Stagnetti’s Revenge, hvor hun spiller mot Sasha Grey og Jesse Jane. Et prosjekt som smykker seg med tittelen verdens dyreste pornofilm.

Nedenfor kan du se traileren til Piranha fra 1978 og noen forferdelig latterlige scener.Nyeste saker fra 730.no

Les mer