Hopp til hovedinnhold
TIFFANY HADDISH VIL IKKE TYSTE - MEN LAGER DRAMA (YOUTUBE, SONY)

Hvem bet Beyoncé?

TIFFANY HADDISH VIL IKKE TYSTE – MEN LAGER DRAMA (YOUTUBE, SONY)


Tiffany Haddish gjør folk nysgjerrig. For å si det mildt.
Girls Trip-stjernen forteller GQ om en fest i desember hvor hun traff Beyoncé og Jay-Z.
Tidligere har Tiffany fortalt at B parkerte en kvinnelig skuespilleren på festen som angivelig tok på Jay. Nå røper hun at kvinnen skal ha bitt Beyoncé. I ansiktet. Utropstegn utropstegn utropstegn.
 


Da Tiffany fikk bekreftet bittet, ville hun ifølge CNN ta hevn på vegne av trebarnsmoren. Men fikk ikke lov.

– Mot slutten av festen er Beyoncé i baren, så jeg sa til Beyoncé; «bet hun deg virkelig?» Hun sa «ja», jeg sa «hun skal bankes i kveld», forteller Tiffany om samtalen.

– Da sa Beyoncé «Tiffany, nei. Ikke gjør det. Den bitchen er på drugs, hun er ikke engang full. Den bitchen er på drugs! Hun er ikke alltid slik, bare slapp slapp av…»


TIFFANY FIKK TO SOLIDE SELFIES PÅ JULEFESTEN I FJOR (INSTAGRAM)#WhobitBeyonce ble kjapt det mest diskuterte emnet på Twitter. En ivrig bidragsyter er Chrissy Teigen, som spekulerer offentlig foran sine 10 millioner følgere.

– Jeg kan bare tenkte meg én person som ville gjort dette, men jeg kan ikke si det. Men hun… er den verste, skriver den halvt norske modellen.

Etter å ha avkreftet at hun mener Gwyneth Paltrow («jeg elsker henne») – og avkreftet overfor ektemannen John Legend at hun selv ikke bet B – skriver Chrissy at sine antakelser om gjerningskvinnen var feil.

– Den virkelige personen? Jeg ville *aldri* ha gjettet det. JEG HAR SAGT FOR MYE, hevder Chrissy, for så å si at «kunnskap er en forbannelse». 


 

En av deltagerne på den samme festen var Sanaa Lathan (
The Best Man, Love & Basketball, Alien vs. Predator), som blir slept på Twitter som syndebukk. Selv etter at hun nektet.

BEYONCÉ OG SANAA I 2008 (INSTAGRAM)
 


– Dere er alle så morsomme. På ingen måte bet jeg Beyoncé, og hvis jeg gjorde det ville det vært et kjærlighetsbitt.


 


Flere angivelige festdeltagere mener dog at Sanaa bet – og at B ikke tok det som kjærlighet. Bittet skal ha skjedd da Beyoncé konfronterte Sanaa om noe skuespilleren skal ha sagt til Jay (eller gjort) backstage etter hans
4:44-konsert i Los Angeles samme måned. Sanaa nektet, for så å angivelig bite Beyoncé.


 

Les mer