Hopp til hovedinnhold
SIRI, JONAS, ERIK, DONNA (TV3)

Hvem av disse blir Norges neste Top Model?

SIRI, JONAS, ERIK, DONNA (TV3)

Etter en lang pause er norske Top Model tilbake, med sesongpremiere på TV3 i kveld.
Programleder og dommer er supermodell Siri Tollerød, som får hjelp fra den berømte stylisten Jonas Hallberg, fotograf Erik Asla og supermodellmamma/queen bitch Donna Ioannou.

Sesongen er filmet i Los Angeles, med blant andre Tone Damli og Alexandra Joner som gjestedommere.

Nedenfor det flashy bilde av Siri Tollerød ser du jentene som skal knive om å (kanskje) bli Norges neste toppmodell – her avbildet uten sminke.


(TV3)

 
 

Amalie Hantent

Alder: 19 år
Fra: Søgne, utenfor Kristiansand
Høyde: 177 cm

Amalie er ei gladjente fra Sørlandet. Hun elsker å oppleve nye kulturer og nye mennesker, og har reist mye rundt i verden. Amalie ønsker å hjelpe mennesker som ikke er så godt stilt, og håper hun kan være et forbilde for andre. Hun har alltid hatt en drøm om å bli modell, og etter at hun ble oppdaget av Donna er drømmen ett hakk nærmere en realitet. Hittil har hun imidlertid lite modellerfaring. Kommer idealistiske Amalie til å bli skuffet i møtet med de røffe konkurrentene sine, eller vil hun til slutt kunne leve ut modelldrømmen sin?


(TV3)

 
 


Amalie Raa

Alder: 19 år
Fra: Bergen
Høyde: 179 cm

Amalie har vokst opp i en storfamilie i Bergen. Hun er glad i musikk, og har holdt på med både piano, dans og teater. Amalie har alltid drømt om en karriere som modell, og hun har ingen ønsker om å leve noe typisk A4-liv. Hun har litt modellerfaring, og er allerede plukket opp av et Oslo-basert modellbyrå. Hun har imidlertid ikke jobbet så mye som modell ettersom hun fremdeles bor i Bergen. Amalie blir karakterisert som en tøff guttejente. Vil den barske holdningen komme godt med i den harde Top Model-konkurransen, eller vil hun fremstå som brautende?


(TV3)


Ayla Svenke

Alder: 18 år
Fra: Kongsberg
Høyde: 179 cm

Ayla kommer fra Kongsberg, og har gått dramalinjen på videregående skole. Hun driver med sang og skuespill både på skolen og på fritiden, og holder ellers på med blogging og tar modelloppdrag. Ayla har blant annet vært med i en Erik og Kriss-musikkvideo, hatt hovedrollen i en teateroppsetning og en birolle i filmen Pornopung. Ayla er ikke redd for å si sin mening. Hun har aldri hatt særlig mange jentevenner, så hvordan vil hun klare seg i jentemiljøet i Top Model-konkurransen?


(TV3)


Celina-Therece Mørch Honningsvåg


Alder: 20 år
Fra: Hamar
Høyde: 176 cm

Celina-Therece kommer fra en gård ved Hamar, men bor for tiden i Oslo der hun tar opp fag før hun kan begynne på veterinærstudiene. Ved siden av studiene tar hun modelloppdrag. Celina-Therese er personlig kristen og går i Frikirken. Hun har en svært aktiv fritid med westernridning, dans, jobb på en kaffebar og trening, i tillegg liker hun ekstremsport som rappellering, isbading og klatring. Ryddighet og orden er viktig for henne. Hun anser seg selv som en positiv jente som kan gi andre en gnist når de er slitne. Kommer hun til å klare å beholde det gode humøret når rotet tar overhånd og Top Model- utfordringene setter henne på prøve?


(TV3)

 
 


Elise Finnanger


Alder: 18 år
Fra: Oslo
Høyde: 177 cm

Elise bor i Oslo, og
går på videregående skole. Hun er slett ingen jente som er vant til å få
alt hun peker på, men er derimot vant til å tilpasse seg omgivelsene og
er venner med de fleste. Elise anser seg selv som en person det er lett
å like. Elise vil veldig gjerne leve av å være modell, og å vinne den
storslagne premien i Top Model Norge er målet. Hun har allerede vært i
et modellbyrå i to år. Vil Elises erfaring gi henne en fordel, eller
møter hun sterkere konkurranse enn forventet?


(TV3)


Frida Børli Solaker

Alder: 20 år
Fra: Valnesfjord, bor i Trondheim
Høyde: 177 cm


Frida kommer fra Valnesfjord, men bor i Trondheim der hun studerer
journalistikk på Norges Kreative Fagskole og jobber i radio. Frida er
kreativ, og noe av kreativiteten får hun utløp for som låtskriver. Hun
har også vært vokalist og gitarist i et band, og har koret for ulike
artister på festivaler og i «Det store korslaget» på TV2. Hun har
bestemt seg for å trosse de skumle tingene i livet, og vil vise verden
at det går an å gjøre det man vil! Kommer Fridas uredde innstilling til å
oppfattes som en trussel av de andre deltakerne, eller vil hun
inspirere?


(TV3)


Ine Merethe Ripsrud

Alder: 21 år
Fra: Elverum
Høyde: 174 cm


Ine kommer fra Elverum, er tannlegestudent og jobber deltid i en
lekebutikk. Ine har drømt om å bli modell siden hun var 13 år, og har
øvd foran speilet i flere år. Hun har imidlertid lite modellerfaring.
Ine har samboer og er en skikkelig familiejente. Hun er en energisk
jente som slett ikke redd for å si hva hun mener, og ofte er en
hoveddeltager i diskusjoner. Vil energien styrke henne i konkurransen,
eller kommer hjemlengselen til å ta overhånd?


(TV3)


Ingebjørg Strand Lende

Alder: 18 år
Fra: Sandnes
Høyde: 176 cm

Ingebjørg kommer fra Sandnes, går på skole og jobber i en italiensk restaurant. Hun har en stor lidenskap for modellyrket, og har helt siden hun var 15 år øvd seg på hvilke uttrykk hun kan få frem i bilder. Ingebjørg fascineres av at man for et skakket øyeblikk kan bli en annen person mens man står foran kamera. Hun har litt modellerfaring fra tidligere, nå ønsker hun å kunne gjøre en karriere ut av det. Ingebjørg har ambisjoner og vil ikke bare være en helt ok modell, hun vil bli en av de beste! Ingebjørg er en utålmodig jente. Vil ambisjonene føre henne til topps i konkurransen, eller vil uker med venting, utfordringer og hard konkurranse sette utålmodigheten hennes på en solid prøve?


(TV3)


Lovise Helvig


Alder: 19 år
Fra: Sandnes
Høyde: 177 cm

Lovise kommer fra Sandnes, er utdannet interiørkonsulent, tar et fjerde år på skolen og jobber i tillegg i en skoforretning. Lovise har vært modell i forbindelse med skoleprosjekter og for fotostudenter. Nå vil hun prøve seg som ordentlig modell. Hun er målbevisst, arbeidsom og konkurranseinnstilt, og vil gjøre hva som helst for å lykkes i modellbransjen. Hun beskriver seg selv som perfeksjonist, og mener selv at hun til tider kan være litt hårsår med tanke på kritikk og tilbakemeldinger. Kommer hun til å takle de usminkede tilbakemeldingene man får i den røffe modellbransjen?


(TV3)


Malin Ludvigsen

Alder: 18 år
Fra: Stavanger
Høyde: 178 cm

Malin kommer fra Stavanger, der hun nyter singellivet til det fulle. Hun liker å feste med venner, og er litt skolelei. Hun tar noen ekstra fag med tanke på å bli psykolog på sikt, og hun jobber som butikkassistent ved siden av studiene. Malin har tatt noen modellkurs tidligere, og håper at Top Model-konkurransen vil åpne nye dører for henne. Vil Malin se på konkurransen som et eventyr eller virkelig satse på en karriere som modell?


(TV3)Marlen Fjeldstad


Alder: 18 år
Fra: Halden
Høyde: 179 cm

Marlen kommer fra Halden, går på videregående skole og bor hos besteforeldrene sine. Hun er glad i oppmerksomhet og er ikke redd for å vise hvem hun er. Marlen tar modelloppdrag ved siden av skolen, og har ganske mye erfaring. Hun er veldig sikker på at det er modellkarrieren som er hennes fremtid. Kommer hennes erfaring og målbevisste holdning til å ta henne langt i konkurransen, eller vil hun glemme å anstrenge seg i konkurranse med de mindre erfarne jentene?


(TV3)Rachana NeksåAlder: 22 år
Fra: Oslo
Høyde: 178 cm

Rachana ble adoptert fra India da hun var ett år, og har vokst opp på Kjelsås i Oslo sammen med en lillesøster som også er adoptert fra India. Hun har relativt lang erfaring som modell, men mener hun fortsatt har en hel del å lære. Rachana syns det er vanskelig å slå igjennom i Norge med sin utenlandske bakgrunn og eksotiske utseende. Vil Rachana ha lettere for å hevde seg når Top Model-konkurransen foregår i et internasjonalt miljø i LA?


(TV3)Sunniva Luca Veliz PedersenAlder: 18 år
Fra: Larvik
Høyde: 173 cm


Sunniva er veldig opptatt av mote, og skal etter planen studere i New York og Milano etter videregående skole. Sunniva karakteriseres av at hun har klare mål, er fokusert og ambisiøs. Hun er vant til at folk har mange og sterke meninger om henne, og mener selv at det har gjort henne veldig sterk. Sunniva har litt modellerfaring fra før. Kommer hun til å være en Top Model-deltaker alle vil ha sterke meninger om, eller vil hun ha vanskeligere for å stikke seg frem blant sterke konkurrenter?

(TV3)

Kristina HansenAlder: 24 år
Fra: Lofoten, bor i Oslo
Høyde: 176 cm

Kristina vokste opp i Hviterussland med mor og bestemor, og flyttet
til Lofoten som fjortenåring. Hun har nettopp fullført en bachelor i
økonomi og administrasjon. Kristina gikk modellkurs i hjemlandet
allerede som 12-åring, og nå ønsker hun å gjøre modellyrket til en
levevei. Hun har flyttet med samboeren til Oslo for å blant annet jobbe
som modell. Vil hennes erfaring gi henne en fordel i konkurransen, eller
har hun allerede for mange år på baken?


(TV3) 


Premieren er i kveld kl. 20 på TV3. Vi har sett første episode, og denne sesongen gruser de forrige norske – lett – samt er produksjonsmessig nesten på høye med Tyra Banks’ versjon. Det ser iallefall råbra ut, pluss at det til tider er veldig funny. Selv gutter kan nå se på norske Top Model.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer