Hopp til hovedinnhold
GÅR FOR BOOBBOOSTTRICKSET MED ARMENE (MAXIM FAKSIMILE)

Hva skjer med «norske» Kristanna Loken fra The Terminator?

I 2003 fikk norsk-amerikanske Kristanna Loken sitt gjennombrudd som en iskald, bad-ass Terminatrix i Terminator 3: Rise of the Machines, noe som gjorde at hun blant annet ble kåret til verdens 3. mest sexy kvinne i Maxim samme året. (Bak Shania Twain og Christina Aguilera, heh.)


I etterkant har hun ikke kvalifisert til bladets populære liste, men i julinummeret får hun et par sider for å snakke om sin nye film Darfur med Billy Zane og Terminator 2-helten Edward Furlong, som handler om journalister i Sudan som blir igjen i landet for å hjelpe til.

– Det var virkelig et blod, svette og tårer-prosjekt. Denne filmen er brutal, og den er basert på virkelige hendeleser. Vi arbeidet på en interessant måte, ettersom vi ikke hadde et manuskript, sier 30-åringen.
Maxim hyller nerdenes drømmejente: Se hvorfor!


Darfur-regissøren Uwe Boll er ironisk nok en av årsakene til at vi ikke har hørt mye om Kristanna i kjølvannet av T3; Filmen etter Arnold-blockbusteren ble BloodRayne (basert på spillet), hvor hun stiller naken som vampyren Rayne. Fantasithrilleren, som også har med Michelle Rodriguez, floppet fullstendig.


Fun fact 1: I oppfølgeren BloodRayne II: Deliverance tok Oslo-jenta Natassia Malthe over rollen som Rayne, og i vinter skjøt hun kommende BloodRayne 3: The Third Reich (ikke III?), også med tyske Boll bak kameraet.

Fun fact 2: Alle Kristannas fire besteforeldre er norske, og hun har vært i Norge på ferie og i jobbsammenheng. Blant annet på Terminator 3-premierefesten i Bogstadveien i Oslo.


I 2008 giftet Loken seg med skuespilleren Noah Danby, og i fjor skilte de lag. Fun fact 3: Hun er nå sammen med en dame. <3 Det passer bra, ettersom hun spilte i 10 episoder i den fjerde sesongen av The L Word.

Bonus: Nicole Scherzinger er på forsiden av Maxim-nummeret, som vier 9 sider til Skal vi danse-dronningen.

PCD-HARD BODY (MAXIM FAKSIMILE)

Video: Se seiersdansen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer