Hva skjedde med Leonardo DiCaprios karakter etter Once Upon A Time In Hollywood?

6. nov 2019 kl. 11:11

Hva skjedde videre med Rick Dalton? (Sony)

Quentin Tarantino avslører nå hvordan det gikk etter storfilmens slutt.

I Once Upon A Time In Hollywood fikk vi endelig se Leonardo DiCaprio og Brad Pitt teame opp for første gang. Sertifisert drømmeduo!

OUATIH følger den falmende TV-stjernen Rick Dalton (Leo) og hans stuntmann, Cliff Booth (Brad). Vi møter også Sharon Tate (Margot Robbie), den beryktede Manson-familien og hunden Brandy.

Filmen serverer gullkantet Hollywoodnostalgi, og Oscar-ryktene begynte allerede fra første trailer.

Men hva skjedde med Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) etter rulleteksten? 

Stjernelag på rød løper! Fra venstre: Brad, Quentin, Margot og Leo (Matt Winkelmeyer/Getty)

Regissør og manusforfatter Quentin Tarantino gjestet nylig  Margaret Chos podkast hvor han blant annet forteller oss hva som skjedde videre for filmens hovedkarakter.

Hadde det noe å si for Ricks karriere at han endelig fikk audiens hos Sharon Tate?

− Det er et par forskjellige veier karrieren hans kunne ha tatt avhengig av hvem du følger og hvem han representerte… George Maharis-veien er sånn, Tye Hardin-måten er sånn. Det er en kombinasjon av dem, forteller Quentin.

Tarantino refererer her til to suksessfulle 60-talls-stjerner som begge tok grep om egen karriere, og hinter til at Leos karakter kan ha gått i en lignende retning.

− Det som lett kunne ha skjedd… Selv om han [Rick] hadde litt mer suksess på 70-tallet enn det jeg gir ham kred for… Det jeg ser for meg at kunne skjedd, er at mot slutten av 70-tallet ville mange av disse macho 50- og 60-talls-gutta dukke opp igjen i TV-serier som eldre politimenn. [De spiller] sjefen som sender de unge ut på oppdrag, forklarer film-geniet.

Så, i motsetning til det Rick ser for seg, vil ikke møtet med Sharon ha noen videre innvirkning på karrieren hans, skal vi tro manusforfatteren selv.

Vi får ikke vite hvordan det gikk med Brad Pitts karakter, Cliff Booth, men kanskje han får fortsette som Ricks stuntmann i politiseriene?

Et enda viktigere spørsmål er: hvordan gikk det med Brandy?

Once Upon A Time In Hollywood er Tarantinos niende film, og vi håper han ikke holder sitt løfte om å pensjonere seg etter ti filmer.

Drama-komedien er den fjerde mest sette på norske kinoer i år, med over 265 000 publikummere.

Neste års Oscar-utdeling er 9. februar, nominasjonene slippes som regel rundt fire uker før.

Les også om 5 stjerneskudd som stjeler showet i filmen.