Hopp til hovedinnhold
(BJØRN OPSAHL)

– Hva skal man si da? Det var kjipt å få den.

Hvis du ikke fikk med deg gårsdagens VG-anmeldelse av Marion Ravns comebacksingel, så gjør du det nå. Til avisens fornøyelse velger 26-åringen å kommentere terningkast 1-dommen fra Akersgatas enfant terrible, Thomas Talseth, som kaller låten «katastrofe».

Marion sier til VG at hun håper folk er uenige.

– Hva skal man si da? Det var kjipt å få den. Som kunstner blir jeg litt lei meg – jeg har jobbet i tre år med dette albumet og er kjempestolt av det. Det var heller ikke tilfeldig at dette var førstesingelen, men dette er én manns mening. Så får jeg håpe at andre liker den. Og det er vel bedre å bli elsket eller hatet enn å bli møtt med likegyldighet, sier Ravn, som i dag debuterer som X Factor-dommer.

Sure Thomas Talseth synes singelen blant annet er barnslig.

– «Flesh And Bone» er flau, fantasiløs hollywoodjenterock av typen selv Miley Cyrus er i ferd med å vokse fra. Og Cyrus kan tilgis for postpubertal sutrepop – hun er jo bare 17. Marion Ravn er 26.

Les hele anmeldelsen her

Her er et utdrag fra den Oliver Leiber-produserte låten som VG mener ikke kan bli dårligere:


Singelen kommer i salg på mandag.

Bonus fra Radio Norge i går: Thomas Talseth i debatt med Marions representant JFK alias Jan Fredrik Karlsen. Sistnevnte mener anmelderen ikke burde snakke om en sjanger han ikke liker:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer