Hva sier Jessica til denne, Justin?

23. mar 2009 kl. 00:00

Baby, show me, show me what’s your favorite trick that you wanna use on me and I’ll volunteer and I’ll be flowing and going ’till clothing disappears, ain’t nothing but shoes on me

Hun synger at hun er naken, kun iført sine høye hæler, men Ciara (23) beholder litt klær på i videoen til sin nye duett med Justin Timberlake (28).

Atlanta-piken og lysluggen disker likevel – definitivt – opp med nok «Love Sex Magic», i regi av Diane Martel, en kvinne med over 100 musikkvideoer under belte.

Nok til at Justins samboer Jessica Biel (27) angivelig ikke ville være tilstede under innspillingen, noe som sannsynligvis ikke dempet stemningen på settet.

Ciara går iallefall 100% inn i rollen som Timberlakes flørt.

I videoen slikker CiCi (som hun blir kalt) øret til Justin, og gnir rumpa mot ham, mens hun får en Justin-finger i munnen. Akkompagnert av et danseshow som grenser mot eksotisk.

Se den overfor.

– Ja, det er en sexy låt, men den er også morsom… Albumet heter jo Fantasy Ride, så jeg kan ta meg endel friheter og vise nye sider av meg selv, fortalte Ciara da 730.no ringte henne opp.

– Justin og jeg sammen er uventet og nytt, og han har laget en skikkelig bra groove og vibe, og vi har gjort en kul og sexy video… Justin er så kul!

Det kan være at det ikke er frøken Ciara Princess Harris vi ser overfor.

Hennes nye alter ego Super C, har nemlig en tendens til å dukke opp i videoer og under konserter. Super C er frekkere og mer aggressiv enn Ciara, litt slik som Beyonces Sasha Fierce.

(Når skal de norske popjentene introdusere slike aliaser?)

«Love Sex Magic» er produsert av Ciaras gjest, og er den nyeste singelen fra hennes tredje plate, som etter planen kommer i salg i mai.

CiCi hygger seg også i en video med en fæl fyr fra hennes hjemby


Kvinner syns ikke Jessica Biel er sexy