Hopp til hovedinnhold

Hva ønsker norske kjendiser seg til jul?

GOD LUL, NORGE! (FRITT TOLKET VIA TV2)

Selv om året er en eneste lang julaften for våre norske favorittkjendiser, så er det selvfølgelig enkelte pakker under juletréet som terningkast 6 i VG og sponset stash fra Djuice og Moods of Norway ikke kan måle seg med.
 
Vi ba Joddski, Lars Vaular, Alexandra Joner, Mimi Blix, Tommy Tee, Siri Stranger, Linnéa Myhre, Kim Ofstad og Tone Damli Aaberge brekke ned hva de håper på å få, hva de gleder seg til å gi – og kanskje viktigst av alt: Hvordan de skal steppe opp livsgamet i 2013.
 
Altså:
 
1. Hva ønsker du deg til jul?

2. Hva gleder du deg mest til å gi?

3. Hva håper du helst at du får?

4. Er det noe du mistenker at noen kommer til å gi deg – som du ikke har lyst på i det hele tatt?

BONUS-spm: Hvordan skal du skjerpe deg i 2013? (Les: Nyttårsforsett.)

 
Leggo!
 
 
Joddski

(RUNE BENDIKSEN)
 
1. At dere begynner å skrive mer om ekte hip-hop-artister som Brother Ali, CunninLynguists, Latyrx og Miilkbone og mindre LOLcatz.
 
2. (Gleder meg til å gi:) Faen. Jeg har avslutta et 4-5 år langt maraton med skriving/innspilling/turnering. Rinse, lather, repeat. Og nå skal jeg TA FRI, lene meg tilbake og TA ØL, TA LØPEFART (haha, nei ikke sånn løpefart) og legge meg på sofaen med og TA LAUS på en heil ryggsekk gode bøker som jeg arvet hos faren min (altså, forskudd på arv, han er i overkant levende): James Elroy, George Pelecanos, Lahlum, James Lee Burke, Kinky Friedman, Bill Frank eller var det Frank Bill, Lee Child, Jim Thompson, James Woodrell.
 
3. Ikke noen av de bøkene av de jeg nevnte over i alle fall. Ellers er bøker på topp på lista mi stort sett hver gang. Og at 730 kan begynne å skrive om ekte rappere som Atmosphere, Army of Pharohes, Jedi Mind Tricks, Doujah Roze, Vinnie Paz og L Da HeaD Toucha OG MINDRE OM LOLCATZ.
 
4. Så lenge jeg slipper unna akevitt så er jeg faktisk åpen for det meste.
 
Nyttårsforsett?
 
– Jeg har jo faktisk slutta å turnere (sånn nesten) og rappe og sånn da, så da skal jeg bli voksen. For realz: jeg blir 35 år, så nå skal jeg slutte å naske i butikken og røyke på flytoalett og den slags. Eller som Kjøtt sa det.
 
 
Mimi Blix 
 

(JANNE RUGLAND)

1. Jeg ønsker meg en Mac, men har jeg fortjent det tro…?
 
2. En grønn Borat-badedrakt med krøllete hår på brystkassen.
 
3. Hvis jeg ikke får en fancy Mac, så håper jeg ihvertfall på en ny PC.
 
4. Jeg får alltid en 500 grams marsipangris av stefaren min, som han er så stolt av. Nå tør jeg ikke å innrømme at jeg faktisk ikke er så glad i marsipan.
 
Nyttårsforsett? 
 
– Jeg skal bli flinkere til å lese. 
 
 
Lars Vaular

(ANDREW MORIMER)

1. Ting til kjøkkenet. En teflonpanne, en ny kniv, og kanskje en ny wok. Råvarer setter jeg også pris på. Å gi noen et skikkelig stykke kjøtt eller en kvalitetspølse er undervurdert, jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg fikk noe skikkelig spek eller for eksempel et svært lammelår.
 
2. Gaven til damen, det er jo alltid det som er mest spennende om det slår an eller ikke. Jeg har kjøpt den nye Chief Keef-skiven og to par Louboutin-pumps.
 
3. Jeg har svært lite forventninger til julegavene, jeg er ganske fornøyd med deg jeg har i livet, så jeg gleder meg mest til julematen. Det blir godt å spise noe skikkelig pinnekjøtt.
 
4. Nei, det måtte i så fall vært en sykdom, og for å være helt ærlig så har jeg ingen mistanker om at det kommer til å skje.
 
Nyttårsforsett?
 
– Må bare konsentrere meg litt mer. Holde fokus, haken opp og øynene åpne.
 
 
Kim Ofstad

(ADIAM MENGIS)

1. Ikke tenke på den jævla musikken ei ukes tid… Prøve å tenke på de rundt meg.
 
2. Har kjøpt en helt utrolig flott gave til min kjære…. Håper hun blir glad!
 
3. Det jeg ønsker meg mest er ro! Avslapping…… Så håper jeg selvfølgelig på den nye ultra fete Bang & Olufsen 70″-tv’en som alle snakker om.
 
4. Tror modern har kjøpt jerngryte… Som alle vet er jeg en utsøkt kokk.
 
Nyttårsforsett?
 
Skjerpings i 2013: Tålmodig med Adiam, være hyggelig mot taxisjafører, gi mindre penger til sigøynerne & lage no’ fetere beats.
 
 

Linnéa Myhre

(TIDEN)

1. Globalkniver.
 
2. De få pakkene jeg har fått til å pakke inn fint. Da spiller det egentlig ingen rolle hva som er inni. Selv om det er dritfine ting inni også, da.
 
3. Globalkniver. Eller noe jeg har glemt at jeg har ønsket meg.
 
4. Jeg får nok en del drit jeg ikke trenger bare fordi det har fuglemotiv. Folk tror gjerne at jeg vil innrede boligen min med fugle-nips og kle meg i fuglefjær bare fordi jeg liker fugler. Sliter fortsatt med å plassere ting jeg fikk i fjor.
 
Nyttårsforsett?
 
– Skal slutte å være så sur i trynet mot mamma hele tiden. 
 
 
Siri Stranger

(CF-WESENBERG)

1. Jeg ønsker meg charms i gull til mitt nyinnkjøpte charmbracelet!
 
2. Har ikke kjøpt til noen ennå, men gleder meg til å finne noe fint til min nevø på fire måneder. 
 
3. Digg vær i Miami! Nyttårsaften feirer jeg der!
 
4. En eller annen cd av Leonard Cohen – får det hvert år av eks-stefaren min. 
 
Nyttårsforsett?
 
–  I 2013 skal jeg jobbe mye mer strukturert med musikk og tegning! Og være mer glad! 
 
 
Tommy Tee
 

(TEE PRODUCTIONS)

1. Snille barn.
 
2. Det er klassifisert info.
 
3. Se spm <.

4. Jeg er taknemmelig for det meste som er gitt med god hensikt;)

Nyttårsforsett?

– Vel, det blir vel en ønskereprise av forsøk på å redusere graden av røyk lungene mine blir eksponert for. Dessuten skal jeg bli snillere, jeg lover. God jul ‘a!

Alexandra Joner

(MARIT K. AASEN/UNIVERSAL)

1. Mest av alt ønsker jeg meg en liten dvergponni.
 
2. Gleder meg egentlig til å gi alt 🙂
 
3. Håper jeg får et par spesiallagde, sinnssyke heels… Sko <3
 
4. Tror egentlig jeg får det jeg vil ha. 
 
Nyttårsforsett?
 
– Skal bli litt mer serr-iøs.
 
 Tone Damli
 

(DAVID ERIKSENS INSTAGRAM)

1. Ønsker meg klesdampar.
 
2. Alltid stas å gi kjærestegave! 
 
3. Har virkelig ikkje snøring på noke eg får, har ikkje ønska meg anna enn denne dampmaskina. 
 
4. Potet under julemiddagen. 
 
Nyttårsforsett? 
 
– I 2013 skal eg bli meir strukturert på tid, bedre til å sei nei, samt bedre på å svare på telefon og mail med det samme. Boring, men nødvendig.
 
GOD JUL, Y’ALL!
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer