Hopp til hovedinnhold
Leonardo DiCaprio på premieren til The Great Gatsby på Lincoln Center for the Performing Arts i New York City i 2013 (Jemal Countess/Getty)
Leonardo DiCaprio (Jemal Countess/Getty)

Vittoria Ceretti er den nye venninnen til Leonardo DiCaprio

Vittoria Ceretti og Leonardo DiCaprio ser ut til å holde koken – selv om hun har blitt 25 år GAMMEL.

Vittoria Ceretti Leonardo DiCaprio halloween
Vittoria Ceretti (Instagram/vittoria)

OPPDATERT 29. oktober: Leonardo DiCaprio og hans nyeste kjæreste Vittoria Ceretti hygget seg på halloween-fest i et hus i West Hollywood i helgen.

Det roterer bilder på X hvor filmsuperstjernen (som sier nei til alle TV-serier) og den italienske modellen ser ut til å hygge seg på en veranda.

Hva er det de gjør? Vet ikke. Men hun har hånden ned i boksershortsen hans ☺️

Se Leo med Vittoria Ceretti nedenfor.

Leo, som om noen dager fyller 49 år, er aktuell med Robert De Niro og Martin Scorsese i den kritikerroste Oscar-favoritten Killers of the Flower Moon – som sliter på kino.

I sin andre uke stuper den 200 millioner dollar dyre Apple-storfilmen med 61 %. Westerndramaet har kun spilt inn 88 millioner dollar globalt, som er lavere enn forventet, og den ser nå ut til å gå i minus. Men Apple lever ikke av film – og har uendelig med penger. Paramount, som først satt på det 3 timer og 26 minutter lange Martin Scorsese-verket, takket dog nei til å finansiere den fordi de fryktet røde tall. Men de sa ja til å kinodistribuere filmen for Apple. (Martys forrige kinofilm, Silence med Adam Driver og Liam Neeson, floppet og Paramount tapte flere hundre millioner kroner.)

Vittoria Ceretti Leonardo DiCaprio halloween 730no
Vittoria Ceretti (Instagram/vittoria)

OPPDATERT 7. september: Ser ut som Leonardo DiCaprio og Vittoria Ceretti er litt mer enn bare venner likevel? Duoen koste seg i alle fall nylig på en nattklubb i Ibiza – hvor hun for øvrig giftet seg med ektemannen (?) Matteo Milleri i 2020.

Som nevnt i den opprinnelige saken nedenfor, er det så langt ingen som har rapportert om en skilsmisse mellom ekteparet. Matteo er en halvdel av den italienske DJ-duoen Tale of Us med Carmine Conte.

(Instagram/vittoria)

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Det siste året har det gått rykter om at den øvre kvinnelige aldersgrensen til skuespilleren (på 25 år) er brutt, ettersom mange har antatt at han og Gigi Hadid (født i 95) i lengre tid har hatt en greie.

Det er fullt mulig. Men nå dukker nye bilder opp av Leo med en 25 år gammel italiensk modell. Bedre kjent som Vittoria Ceretti.

Duoen ble nylig avbildet sammen på en rusletur i Santa Barbra.

Ta en titt nedenfor.

Se også: Dette har Gigis barnefar å si om voldsanklagene

Dette kan riktignok bare være er et hyggelig treff. Men la oss uansett ta en nærmere titt på hvem Vittoria Ceretti er.

25-åringen er en italiensk modell som startet karrieren for en dekade siden. I en alder av 14 år oppdages modellen etter en photoshoot med en Elite Model Look-konkurranse.

Siden har hun gått for designere som Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Fendi, Valentino, Versace, Louis Vuitton, Burberry, Chanel og Christian Dior.

Hun har også vært å se på forsiden av så å si alle Vogue-magasinene, så vel som Harper’s Bazaar, ELLE, Glamour, Grazia, IO Donna og mange flere.

Modellen har for øvrig også vært en av de som har slått hardt ned på intervjuet Lily-Rose Depp gjorde tidligere i år da nepotisme ble et tema.

Uten å nevne navn, delte Vittoria noen tanker om det en viss nepo baby føler om stempelet på sin Instagram Story.

Lily-Rose Depp
Lily-Rose Depp på premieren til The King på BFI London Film Festival på Odeon Luxe Leicester Square i
London (Mike Marsland/WireImage)

Se også: Nepotisme 101: 16 stjerner som kan takke sine berømte familier


«Du kan fortelle meg din lille triste historie om det, (selv om du kan gråte på sofaen til faren din i hans villa i Malibu på slutten av dagen), men hva med å ikke ha råd til å fly tilbake til familien din? Vente i flere timer for å prøve klær og dra på casting, bare for å se en nepo baby gå forbi deg fra sine varme Mercedes-seter som ble kjørt av hans/hennes sjåfør og hans/hennes venn/assistent/agent tar vare på HANS/HENNES MENTALE HELSE. Du har ingen jævla anelse om hvor hardt man må jobbe for å skaffe seg folks respekt. DET TAR ÅR. Du får det gratis fra dag en», lød modellens rant.

I 2020 giftet Vittoria Ceretti seg med DJ-en Matteo Milleri.

(Instagram/vittoria)

De giftet seg i Ibiza.

Så langt er det ingen som bekrefter at Vitti og Matti er skilt. I skrivende stund ser det altså ut til at modellen og skuespillerens spasertur kun er vennskapelig. Muligens…

Se også: Første titt på den nye filmen til Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese 🌕

Nyeste saker fra 730.no

Les mer