Advertisement

Hva? En hel dag uten meg?

29. jul 2009 kl. 00:00

Hver dag blir det i snitt skrevet nesten tusen saker om skuespilleren Megan Fox.

Alt fra informasjon om kommende filmer og intervjuer, til historier om hva slags t-skjorte hun hadde på seg da hun kjøpte en kopp kaffe og rykter om at hun kan putte en hel Sprite-boks i munnen.

4. august ser dog ut til å kunne bli den internasjonale A Day Without Megan Fox-dagen, etter et initativ fra AOL-nettstedet Asylum.

I en videosnutt forteller to av deres journalister at 23-åringen er sett på som verdens hotteste kvinne, og at de setter pris på trafikken de får ved å skrive om henne, men at nok er nok.

Denne datoen skal det bli forbudt å nevne Megan på internettet, samme hva hun gjør. Selv hvis det dukker opp en lesbisk sextape med stjernen. (Noe den ene journalisten mener blir en utfordring.)

Nettstedet har fått med seg flere amerikanske sider, og sine søstersteder i England, Frankrike, Tyskland og Australia.
Noen sier de støtter opp om A Day Without Megan Fox for å bevare litt av hennes sexiness og freshness ved å tone ned over-foxsponeringen.

(Fortsetter nedenfor.)

Breaking news tidligere denne uken var at Megan Fox fortalte pressen på Comic-Con-messen at hun synes Zac Efron fra High School Musical er så liten og søt at hun vil spise ham opp, og at hun tipper 21-åringen smaker som en jordbær-cupcake.

Det pseudo-kontroversielle, bifile talentet underholdt også media i San Diego ved friste folk til å se hennes kommende Jennifer’s Body.

– Jeg synes jeg er ganske sexy i den. Du bør ha på deg noen sexy sko når du ser denne filmen. Det er jentekyssing, og i forkant av hvert drap er det forføring.