Hopp til hovedinnhold

Hunk blir norsk fruktbarhetsgud

Marvel Comics har hatt filmsuksess med superhelter som Spider-Man, X-Men Fantastic Four og Iron Man, men fikk ikke dreisen på Hulk, Daredevil, Ghost Rider og frøken Elektra.

Nå satser tegneseriegiganten på en blond hunk: Den norsk-islandske tordenguden Tor alias Thor.

Værmannen som fløy rundt i en vogn med to bukker, med hammeren over hodet, var i en lang periode sett på som den nest mektigste guden her til lands – etter pappa Odin – men ble etterhvert mer obskur da Jesus’ popularitet spredde seg nordover.

Filmen kan bli en potensiell blockbuster; Den australske hunken Chris Hemsworth fra årets Star Trek-hit får hovedrollen som Thor, mens walisiske Anthony Hopkins ser ut til å bli selveste Odin, skriver Heat Vision.

I Marvels Thor-historie sender Odin ham til Midgard alias den vanlige verden, hvor han forelsker seg i en sykepleier. Den irske regissøren Kenneth Branagh har gitt denne rollen til Natalie Portman.

Se også: Slik tar Mikke Mus over Spider-Man

Men værsyke Thor er også den norrøne mytologiens fruktbarhetsgud, og har barn med mange kvinner. Ordet på gatene er at han blir «baby-daddy» til skuespilleren Diora Baird, som Owen Wilson ender i bingen med i Wedding Crashers.

Det er ikke bekreftet at Diora får rollen som Thors venninne, men Miami-piken skrev på Twitter at hun har prøvespilt for Marvel-filmen:

– Had an audition for the movie «Thor» today. Character description was ‘pretty, but sturdy with muscle’. Damn type casting.

Thor får premiere i 2011.

I forbindelse med komedien Wedding Crashers, kastet 26-åringen klærne i Playboy i 2005, angivelig fordi hun var lei av at folk ikke tror hun er «naturlig». (Og fordi hun fikk et pent honnorar.)

Apropos bladet; I fjor spilte Guess-modellen i filmen Pornstar, som med vaskeseddelen «an ugly business of beautiful women», skulle bli en moderne versjon av Boogie Nights, men som sikkert er langt unna nyklassikeren med Mark Wahlberg:


Thor alias Chris Hemsworth fikk lokal oppsving da han svingte seg i australske Skal vi danse:


Pinlig kjøleskapsscene fra Australias mest populære såpeopera Home & Away, hvor Chris hadde rollen som Kim i tre år:


Klassisk, campy Thor vs. Hulk:


Se også: Ryan Reynolds er mer super enn Justin Timberlake

Diora Baird med Aaron Abrams i filmen Young People Fucking:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer