Hopp til hovedinnhold
DENISE RICHARDS ELLER LINDSAY LOHAN (WARNER BROS, TRISTAR)

Hun skal introdusere Madcon

Det blir nok show uansett hva som skjer, men kort tid etter at World Music Awards i Monaco annonserte at «selveste» Lindsay Lohan skulle bli årets vert, er ordet på gatene at det har skjedd en dramatisk forandring. 

Nuvel, kanskje ikke en helomvending, men ifølge Yahoo skal skuespilleren Denise Richards erstatte LiLo.
Den difuse årsaken skal være at Prins Albert og co. har fått kalde føtter, ettersom den 22 år gamle Hollywood-tabloidfavoritten har gjort dårlig jobb på lignende arrangementer.
(Lohan skal blant annet ha annonsert at Beyonce skulle ut på scenen mens B satt i garderoben og fikset sin Sasha Fierce-parykk, og altså var langt unna klar.)

Den 37 år gamle tobarnsmoren Denise er fortsatt best kjent for sin lesbescene i Wild Things, ekteskapet med pornostjerneentusiasten Charlie Sheen og for å ha posert naken i Playboy.
Både Denise og LiLo har realityserier på E!, men rødtoppens Living Lohan, er kun med Lohan-familien, uten Lindsay. 
World Music Awards har siden 1989 blitt en stor tradisjon, i regi av Monacos Prins Albert og musikkbransjens organisasjon IFPI, med noen av verdens største stjerner på scenen.
Når årets begivenhet finner sted 9. november, er Madcon bekreftet som en av headlinerne i Monte Carlo. Duoen skal fremføre «Beggin’» og vil dele scene med blant andre Beyonce, The Killers, Mariah Carey, Alicia Keys, Duffy, Kid Rock og Ne-Yo.  
Prisutdelingen vises på TV i 160 land. TV Norge sender WMA i desember. Duoens plateselskap forteller 730.no at Tshawe og Yosef er oppspilte over denne muligheten, og at de gleder seg til å treffe Beyonce.
Oslo-gutta er også invitert til middag sammen med mogulen LA Reid, toppsjefen for Island Def Jam Music Group som startet plateselskapet LaFace og signerte blant andre OutKast, Avril Lavigne, Toni Braxton, Pink, TLC og Usher.

Beyonces lillesøster Solange Knowles, Anastacia, Laurent Wolf, Estelle og The Script står også på plakaten.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer