Hopp til hovedinnhold
UNGE BELLA OG ELDGAMLE ED VS. DE SLEMME (MAVERICK/NORDISK FILMPRODUKSJON)

Hun er 18 år, han er 108 år

Bokserien Twilight har til sammen snart solgt 20 millioner i over 35 land, så det er ikke noe hokus-pokus at en filmatisering må til. Men litt magi blir det, ettersom unge, blodsugere er den røde tråden:
Tenåringen Isabella blir forelsket i den 108 år gamle vampyren Edward. Han holder seg heldigvis ung, samtidig som han er snill.

Den kvinnelige forfatteren Stephenie Meyer har latt den kvinnelige regissøren Catherine Hardwicke overføre Twilight til levende bilder, med Kristen Stewart (18) og britiske Robert Pattinson (22) i hovedrollene som Bella og Ed.

Forhold mellom mennesker og vampyrer er ikke en enkel affære, spesielt ikke når tre onde personer med hoggtenner og superkrefter vil drepe Bella. Passende nok spiller Cam Joslin Gigandet alias Kevin fra The O.C. lederen for skurkene, mens kenyanske Edi Gathegi fra sykehusserien House spiller hans partner.

Den romantiske dramaet har premiere i USA 21. november, men førpremieren i Los Angeles ble arrangert mandag kveld.

Ifølge AP stod det hundrevis av unge jenter utenfor kinoen, i håp om å få se noen av stjernene. Mange hadde ligget ute i soveposer for å få en bra plassering.

På den røde løperen var regissøren ærlig da hun fikk spørsmål om det blir en oppfølger, ettersom det er tre bøker til i serien. Hun svarte ja, men at denne filmen da må spille inn minst 1 milliard kroner. Det er ventet at eventyret tar førsteplassen i USA.
Traileren til Twilight:

I Norge starter Twilight på kino 9. januar.

Ordet på gatene er at will.i.am fra Black Eyed Peas var på audition for rollen som gikk til Edi Gathegi.

Apropos The O.C. og blodsuging:

Autumn Reeser fra serien, som forlovet seg til skuespilleren Jesse Warren denne uken, er aktuell som vampyr sammen med lillebroren til Kiefer Sutherland.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer