Hopp til hovedinnhold
Mitchel Musso fra Hannah Montana arresteres for tyveri (Getty)

Mitchel Musso arrestert for tyveri

Disney-forbannelsen fortsetter…

Mitchel Musso alias Oliver Oken fra kultserien Hannah Montana ble arrestert natt til søndag norsk tid i Rockwall Texas.

Skuespilleren skal angivelig ha nektet å betale for en pose potetgull.

Ifølge øyevitner skal Mitchel (født i 91) ha oppført seg aggressivt etter å ha tatt en pose potetgull fra hyllene.

Rockwall PD sier til TMZ at i det ansatte krevde betaling fra skuespilleren eskalerte situasjonen seg, og Mitchel ble angivelig verbalt aggressiv før han stormet ut.

Oliver Oken har det tøft om dagen (Rockwall PD)

Politiet dukket opp kort tid senere og fant Mitchel utenfor hotellet over gata hvor det ble fastslått at Disney-stjernen var tydelig beruset.

Rockwall politidistrikt legger til at det var registrert flere utestående bøter i Mitchels navn. Skuespilleren ble som følgende arrestert og sendt til varetektsfengsling.


Les også: Søsknene til Miley Cyrus dropper bryllupet til mamsen


Mitchel – som var et husholdsnavn fra midten av 2000-tallet til 2010 – har spilt i flere Disney-produksjoner som Hannah Montana, Phineas and Ferb, PrankStars og som Brady i tvillingserien To Konger.

Mitchel Musso, Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus, Emily Osment og Jason Earles (Jesse Grant/WireImage)

Og hvem kan vel glemme de ikoniske Disney Channel lekene, hvor stjerner på tvers av ulike TV-serier konkurrerte mot hverandre i ulike idrettsgrener.

Se også: Marvel og Disney utsetter seks MCU-filmer

Flere mener det er synd på Mitchel Musso som later til å ha bukket under for presset fra berømmelsen. Det skal understrekes at skuespilleren er langt ifra den første Disney-stjernen som havner i trøbbel med loven.

For å nevne noen få: Orlando Brown, Miley Cyrus (fra 2012-2018), Bella Thorne, Lindsey Lohan, Shia LaBeouf og Jake T. Austin.

«Disney Channel-effekten er så trist☹️ shoutout til Miley for at hun er der hun er nå. Mitchell Musso var en favoritt i huset mitt da jeg vokste opp, håper han kan snu ting🙏», skriver en X-bruker.  

Mange spekulerer at Disney-skuespillere er mer tilbøyelig til å møte på veggen som følge av de omfattende kontraktene de inngår som unge up-and-coming profiler.

Mitchel ble løslatt samme kveld mot kausjon på tusen dollar, ca. 10 000 kroner.

Forhåpentligvis kommer Mitchel seg tilbake på riktig spor snart.


Les også: Miley Cyrus åpner opp om forholdet med Liam Hemsworth

Nyeste saker fra 730.no

Les mer