Hopp til hovedinnhold
Britney får bot for å ha kjørt uten førerkort og forsikring (Instagram/britneyspears)
Britney får bot for å ha kjørt uten førerkort og forsikring (Instagram/britneyspears)

Britney Spears ble tatt for å ha kjørt uten lappen

Begynner å bli vanskelig å ta popprinsessen i forsvar?

OPPDATERT 11. oktober: Britney får nok et besøk av politiet etter at hun ble stoppet for å ha kjørt uten gyldig førekort og forsikring.

Politiet forteller at Britney først ble stoppet for å ha kjørt for fort i sin hvite Mercedes. Ca. 100 km i en 60-sone. Tabloiden forteller at Britney var samarbeidsvillig under stoppet, og fikk en advarsel og mindre bot på 1140 dollar, nærmere 12 000 norske kroner for overtredelsen.

Britneys advokat Mathew Rosengart sier at sangeren hadde til enhver tid sertifikat og forsikring. «Dette tilsvarer en parkeringsbot», forteller han. Popprinsessen fikk retten til å kjøre igjen etter at vergeskapet ble avsluttet i november 2021. Samme år fortalte hun til en dommer at alt hun ønsket var å kjøre bil med eksen.

(Instagram/BritneySpears)

«Alt jeg vil er å eie pengene mine og at dette skal ta slutt og at kjæresten min skal kunne kjøre meg i bilen hans.»

Britneys etterlengtede memoar The Woman In Me skal utgis senere denne måneden.

Les den opprinnelige saken og hvorfor mange bekymrer seg for B nedenfor.

OPPDATERT 29. september: Britney Spears beroliger de som ble bekymret over hennes forrige post med en ny dansevideo – også denne gang med kniver. Etter at den forrige videoen gikk viralt fikk pop-prinsessen politiet på døren for å sjekke at alt sto bra til, som følge av flere bekymringsmeldinger. På sin Instagram forsikrer Britney igjen om at knivene ikke er ekte.

Les også: Brudd-bonanza 2.0: Disse kjendisparene har gått hvert til sitt i 2023

«Jeg vet jeg gjorde mange redde med min forrige post, men dette er falske kniver som teamet mitt leide fra Hans Prop-butikken i L.A. Dette er ikke ekte kniver. Ingen trenger å bekymre seg eller ringe politiet. Jeg prøver bare å imitere en av mine favoritt-fremførelser av Shakira… En fremførelse jeg ble inspirert av. Skål til oss slemme jenter som ikke er redd for å tøye grenser og ta sjanser💅🏼💅🏼💅🏼», skriver hun.

Les mer om reaksjonene på den forrige videoen til Britney Spears nedenfor.

I kjølvannet av nok en stygg skilsmisse, havner Britney i hardt vær for å angivelig ha satt hundene sine i fare.

Nå mener flere at popikonet bør fratas retten til å eie kjæledyr.

I går delte Britney Spears nok en dansevideo – som vi forresten ikke helt har blitt vant til – av seg selv på IG.

I snutten danser hun med to kjøkkenkniver. Britney understreker i caption at knivene ikke er ekte.

https://twitter.com/CinemaShogun/status/1706767696908460246

I bakgrunnen derimot ser vi hundene Sawyer og Hannah skvette noe voldsomt før de løper i dekning. Britney-fansen har nok lært å overse sangerens merkelige oppførsel de siste årene, men dette ble for meget for mange.

«Knivene laget en klirrende lyd. De er helt klart ekte. Ekte nok til å falle og drepe en av de stakkars bekymrede valpene», påpeker en bruker.

Sjekk ut flere reaksjoner nedenfor.

https://twitter.com/brooklynster/status/1706789814518034734

Det har gått nesten to år siden faren til Britney – Jamie Spears – ble fjernet som verge for superstjernen. Likevel er det flere som undrer seg over hvordan «Circus»-sangeren egentlig har det. 

Den virale dansevideoen kommer i kjølvannet av nyhetene om at Britney skal skille seg. Sist måned hevdet eksen Sam Asghari at Britney angrep han i søvne. Ifølge TMZ skal sikkerhetsvaktene til Britney ha måttet tre inn ved flere anledninger hvor paret ble voldelige med hverandre.

Britney Spears og hennes tidligere manager Larry Rudolph på MTV Video Music Awards i Paramount Pictures Studios i Los Angeles i 2008 (Kevin Mazur/WireImage)
Britney Spears og hennes tidligere manager Larry Rudolph på MTV Video Music Awards i Paramount Pictures Studios i Los Angeles i 2008 (Kevin Mazur/WireImage)

Det gjenstår å se om PETA eller myndighetene reagerer på videoen.

Førstnevnte gikk hardt ut mot Britney i august etter at hun bestemte seg for å kjøpe en hund istedenfor å adoptere.

«Når innflytelsesrike mennesker kjøper valper, jubler valpefabrikker og krisen med hjemløse dyr blir enda verre. Med dette ene søte innlegget har Britney Spears dømt utallige fortjente hunder i tilfluktsrom til flere dager uten kjærlighet, en komfortabel seng å krølle seg sammen på, eller en sjanse til et virkelig liv. Hun kunne vært en kraft for det gode og adoptert, men i stedet valgte hun å være giftig, og dyr vil betale med livet», skrev PETA på hjemmesidene sine den gang.

Les også: Britney Spears bryter stillheten

Les mer