Hopp til hovedinnhold

♫ HITVARSEL! Angelina Jordan (14) teamer opp med TRXD

Sertifisert banger!

For kort tid siden var norske Angelina Jordan (13) med på America’s Got Talent: Champions, hvor Heidi Klum ved første anledning heiv seg rundt og plasserte lanken på gullknappen.

Det var konfetti, slow motion og mye tårer.

Ønskereprise her:

Nå teamer tenåringen opp med den norske produsentduoen TRXD på låten «Above the Water».

Siden 2016 har radarparet laget musikk sammen, og høstet en imponerende mengde streams og hits. Både under eget navn, samt via et knippe remixer og samarbeid.

Truls og David fikk spørsmål av plateselskapet om de ønsket å gjøre noe med Angelina, noe de åpenbart svarte ja til.

– Vi elsket idéen og elsker stemmen hennes. Vi begge visste godt hvem hun var. Hun har en av de mest spesielle stemmene Norge har hørt. Det var rått å få jobbe med henne og vi ble superglad for at hun ville jobbe med oss også.

Å lage «Above the Water» var en lang prosess – de har holdt på med låta siden sommeren 2018 og fant omsider en måte å løse det på.

Hør «Above the Water» av TRXD og Angelina Jordan her:

– Det er en fin nerve i toplinen som Angelina forsterker med den følsomme stemmen hennes. Vi håper folk får en god følelse samtidig som det skal rykke litt i dansefoten.

I løpet av høsten 2019 har TRXD hatt med seg artist-venner i studio, hvor de på bare to timer skulle lage en låt. Dette har blitt en fin serie som har resultert i mye fin musikk.

I november hadde de besøk av Hanne Mjøen – som du kan se her:

 

Nå skal to-spannet en tur til LA for å hente litt inspirasjon, lage musikk, nyte det deilige været, besøke venner og ikke minst spise burger. «In-N-Out er en sikker vinner», kan de fortelle.

Se også:

Lit norsk musikkhelg: Topp 9 norske sanger som kom i dag

Nyeste saker fra 730.no

Les mer