Hopp til hovedinnhold

Host host! Hard kost fra Kanye (og Kim)

Kanye West er ekstra varm i trøya om dagen.

Kanskje fordi han er så oppspilt over sin nye kjæreste:

Og nå debuterer hun – selvfølgelig – som videobabe, i snutten til «Cold» alias «Theraflu», produsert av den andre nye favoritten til Kanye (og resten av rapverden), Hit-Boy.


Kim Kardashian er dog bare med i ett sekund. Men på låten, som kom i april, får den kurvete, armensk-amerikanske sossejenta noen fine linjer. Det samme gjør hennes eks,
New Jersey Nets-basketspiller Kris Humphries, som Ye sier han kunne fått Nets-eier Shawn Carter til å sparke:

– I admit I fell in love with Kim ’round the same time she fell in love with him / well that’s cool, babygirl, do your thing / lucky I ain’t had Jay drop him from the team

Låten er ikke med på DJ Khaleds kommende Kiss the Ring (og angivelig heller ikke på G.O.O.D. Music-samleren Cruel Summer), men den obsternasige Florida-DJ’en har den med i siste del av videoen til «I Wish You Would» med Kanye og – apropos tits & ass – en storartet Rick Ross. Igjen produsert av beistet Hit-Boy. Garra for hard for norsk radio, med Rozay med maskingevær, American Gangsterpels og en hatt til 250.000 dollar. (Iallefall på låten.)

– Aim at your brain, AK be the fucking letters / fuck-n*ggas fall in alphabetical order / Frank Lucas fur, the cap run more than a quarterKhaled har brukt hele sitt vesle videobudsjett på å få Hype Williams til å riste på kameraet:

Se også: Kanye tok over DJ-boksen i NYC (G.O.O.D. times!)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer