Hør Britney med Nicki Minaj & Ke$ha

24. apr 2011 kl. 00:00
(UNIVERSAL, SONY, JIVE, KATY VERONICA, THE BOX)

Britney Spears nyter en velprodusertfortjent oppsving om dagen med sitt syvende album, Femme Fatale. Settets tre-og-en-halv-måned gamle førstesingel, «Hold It Against Me» debutere på førsteplass i USA og føyk tvert rett til topps i drøye 14 land (fordelt på tre kontinenter, noe kun to andre kvinnelige soloartister har fått til med sine singler før 29-åringen gjorde det i år). Også det femi/fatale albumets andre singel (alias Britneys 25. singel ever), feiende flotte «Till the World Ends», får mye kjærlighet og har vært topp 10 i hele 11 land (t.o.m. #1 i Polen, yo) siden den droppa 3. mars i år. Det er med andre ord ganske $€X¥ stemning rundt tobarnsmoren og hennes Dr. Luke- og Max Martin-produserte comeback-skive for tiden.

Ikke minst så har dommedags-vignetten fått seg en digg, norsk video via Haugesunds fineste, Reinert «Ray Kay» Olsen:

 
Som om ikke Dr. Luke-/Max Martin-/Billboard-lyd og Reinert-bilder er nok, så drar altså überMILF’en på med en god, gammeldags remix av «TTWE», med gjestevers fra flinke/hengslete Ke$ha og alles gla’jente #1, Nicki Minaj. Det er fullt mulig at litt nye beats og nye linjer kan gi låta en ny vår a la superboosten denne norskproduserte go’biten nylig fikk på de amerikanske salgslistene (alias Stargates 9. #1-singel i USA… $MH).
Brit-Brit og Luke har på ingen måte funnet opp kruttet på nytt med denne blodferske remiksen, men det er uansett ganske lol å høre K-dollartegn (alias Kesha Sebert) synge refrenget:

Fun fact: Ke$ha har selv vært med på å skrive «Till the World Ends»…. Sammen med Dr. Luke og svenske Max Martin og Alexander Kronlund.

Fun fact 2: Rumpefagre Nicki har angivelig bestemt seg for å henge med når Brit drar på europaturné i sommer. ¥£$ / VI $££$! <3
Se også: Ke$ha naken med Rihanna?
Luksusversjonen av Femme Fatale har med Ina Wroldsens superlåt «He About To Lose Me», hvor Sandefjords-jenta synger refrenget: WiMP