Hopp til hovedinnhold
Kliss nytt prosjekt fra Beyoncé aka Nala (Kwaku Alston/ Disney)

Stjernespekket slipp fra Beyoncé med Kendrick Lamar, Wizkid, Childish Gambino, Blue Ivy +++

Ektemannen JAY-Z, Pharrell, 070 Shake, Jessie Reyez, Tierra Whack, Major Lazer og Diplo og flere dukker også opp på albumet. 

Beyoncé, som har stemmen til Nala i The Lion King, kom i dag ut med albumet The Lion King: The Gift. Delvis inspirert av filmen.

Listen er lang over alle artistene som er med på de 14 låtene, og det er også ordene Beyhive bruker til å beskrive albumet; mektig, eventyrlig og vakkert.

Materialet varierer ut ifra artisten som er med på de ulike sangene. Derfor inneholder albumet alt fra pop til rap og litt reggae/dancehall-rytmer.

Passende nok gjester den afrikanske superstjernen Wizkid (fra Nigeria) låten «BROWN SKIN GIRL» med vesle Blue Ivy Carter (og Brooklyn-stjerneskuddet SAINt JHN).

Landsfellen Burna Boy gjester «Ja Ara E», mens Mr Eazi, Tekno og Yemi Alade gjør «Don’t Jealous Me». Alle tre er også fra Nigeria.

Beyoncé selv refererer til prosjektet som et «kjærlighetsbrev til Afrika» .

– Jeg ville ha med de beste talentene fra Afrika i stedet for å gjøre min egen versjon. Mitt ønske for albumet er at det skal være synonymt med det som er vakkert med Afrika, sier trebarnsmoren til Good Morning America. 

Hør hele albumet her:

Festlig fakta: Beyoncé er kreditert som produsent på hver eneste låt… Ka-ching!

Se også fargerik musikkvideo som Bey lagde i forbindelse med filmen:

 

Mange anmelderne er ikke fornøyd med den nye dataversjonen av filmen: – Nye Løvenes konge er ikke katastrofe, men…

Nyeste saker fra 730.no

Les mer