Hopp til hovedinnhold
UUUUUUUÆÆÆH!!!! NEEEEEI!!! FAAAAEN!! HJEEELP!!!  (STEVE WILKIE/LIONSGATE/EUFORIA)

Hooters-jente med store nok lunger

(Spoiler på gang: Ikke les videre hvis du ser Scream Queens på MTV og ikke vil vite hvem som vinner. Men følger du med på showet, og har internettilgang, så vet du det nok.)

Ordet torturporno er usexy, men Saw-serien er perverst populær, noe VH-1 (og altså deres «yngre» storebror MTV) har fått med seg.

Med dette i tankene, og ettersom alle skrekkfilmer med respekt for seg selv har minst én jente med store lunger – altså som kan skrike høyt – laget de Scream Queens hvor 10 helt ukjente skuespillere kniver om en rolle i Saw VI, som har verdenspremiere i morgen.

Derfor er det ikke rart at vinneren av serien ikke er så hemmelig; Det ble Tanedra Howard, en Los Angeles-gladjente som inntil nylig jobbet som lettkledd Hooters-servitør på rulleskøyter om dagen, og som (sikkert ofte lettkledd) modell i musikkvideoer om natten.

Planen var å utdanne seg som skuespiller, men da hun ikke fikk stipend, gikk dette i vasken. Heldigvis har hun nå en ny mulighet for Hollywood-oppsving.

Tendra, som så alle de fem forrige delene på kino, forteller Shock Till You Drop at filmdebuten i Saw VI var smooth som smør.

– Seriøst, da jeg våknet dagen etter (at Scream Queens var ferdig) for å dra på settet, ble jeg tatt i mot med åpne armer. Alle var veldig hyggelige. Jeg tenkte at siden jeg kom fra en realityserie ville mange tenke «hm, hun bare vant rollen, whatever». Men nei, de var vennlige og snille. Noen hadde faktisk sett serien og kjente til meg fra før av, så de støttet meg.
Den norske Saw VI-premieredatoen er ikke offentliggjort.

Scream Queens vises på MTV lørdager klokken 22:10. Les mer her. Se video nedenfor.

Castingen for sesong 2 er i gang, men det er ikke annonsert hvilken film vinneren får bli med i. 730 synes man burde lage en norsk versjon av showet, og la den beste piken få skrike fra seg i Fritt vilt 4, Død snø 2 eller Rovdyr 2.

Se begynnelsen av serien:


Tobin Bell aka Saws John Kramer aka Jigsaw aka Billy the Puppet forteller hvilken torturscene han liker best, og at hans 14 år gamle sønn (liksom) ikke har sett hans filmserie:

Haha: – Alle involverte Saw burde skamme seg!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer