Hopp til hovedinnhold
FREIDA PINTO FRA SLUMDOG MILLIONAIRE MED HOLLYWOOD-FILM (MANMEET BHATTI/ZEIST)

Hollywood-debut for Freida Pinto

Modellen Freida Pinto rykket rett opp til stjernestatus via Slumdog Millionaire. Ikke verst for en indisk skuespillerdebutant i et indiefilm skutt i India. En film som i mange land egentlig skulle komme rett på DVD.

Suksessen har gjort Mumbai-piken og hennes Slumdog-partner Dev Patel ettertraktet i Hollywood. Sistnevnte takket nylig ja til skurkerollen Zuko i The Last Airbender, i regi av indisk-amerikanske M. Night Shyamalan, best kjent for The Sixth Sense, som ble nominert til seks Oscar i 1999.

Ifølge Entertainment Weekly bekrefter Freida Pinto at hennes første Hollywood-film blir for Woody Allen, den legendariske regissøren som har hjulpet flere skuespillere med å bli Oscar-nominert.

Nå sist Penelope Cruz for sin innsats i hans komiske drama Vicky Cristina Barcelona.

På mandagens Tonight Show på NBC røpet Freida hva som blir hennes neste film:

Allen har ikke avslørt handlingen i sitt kommende prosjekt, og det er ennå ikke kjent om 24-åringen skal ha hovedrollen.

Josh Brolin, som tolket George Bush i W og som er aktuell med Sean Penns Milk, spiller mot Freida sammen med Anthony Hopkins.

Innspillingen starter i London i juli, i samme periode som Allens komedie Whatever Works med Larry David har premiere, mens veteranens Freida-film kommer på kino til neste år.

Søndag vant Slumdog Millionaire hele 8 Oscar-priser, mens den Danny Boyle-regisserte kjærlighetshistorien i forrige måned fikk alle de fire Golden Globe-kategoriene den var nominert i: Beste drama, manus, regi og musikk.

Nylig fortalte skuespillerne fra Mumbai-filmen at de syns det ser ut som Freida Pinto og Dev Patel er i ferd med å bli mer enn venner, noe de to kompisene lattermildt benektet foran kameraene på den røde Oscar-løperen og i videoklippet overfor.
Dev og Freida lærer Tyra Banks Slumdog-dansen:


Trailer fra filmen og intervju med Freida Pinto og Dev Patel:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer