Hopp til hovedinnhold
Blac Chyna Rob Kardashian gun trial kim kardashian jenner kylie
Blac Chyna lanserer sin Chymoji-app på Hard Rock Café i 2016 med støtte fra sin forlovede Rob Kardashian (Greg Doherty/Getty)

Blac Chyna trakk pistol mot hodet til Rob Kardashian som en spøk

Blac Chyna vs. Kardashian-Jenners fortsetter.

Den tredje dagen i rettssalen med Blac Chyna vs. Kris Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian og Khloe Kardashian handlet blant annet om…

Humor?

Mens eksforloveden Rob Kardashian var på FaceTime med to venner, skal Angela Renée White alias Blac Chyna ha hentet en uladet pistol fra kommoden til Rob og holdt den mot hodet hans.

Ifølge Spectrum skal hun ha sagt «hvis du noensinne går fra meg…»

I retten forklarer BC at dette «bare var tøys» og ikke en reell trussel.

– Den var ikke ladet. Jeg ville aldri skutt Rob eller noen andre. Det var bare en spøk, som «ha-ha», forteller Blac Chyna i rettssalen foran moren og søstrene til Rob.

Blac Chyna på VH1 Hip-Hop Honors: The 90s Game Changers i Los Angeles (John Sciulli/Getty/VH1/Viacom)

Blac Chyna på VH1 Hip-Hop Honors: The 90s Game Changers i Los Angeles (John Sciulli/Getty/VH1/Viacom)

Når BC får spørsmål om hvorfor hun surret en iPhone-ledning rundt halsen på Rob mens han spilte PlayStation, forklarer hun at dette også var gjøn.

– Jeg kom opp fra ham bakfra og gjorde det som en spøk. Jeg gjorde det fordi jeg ville ha oppmerksomheten hans, sier 33-åringen.

Senere vises opptak av Rob i en opprevet skjorte. Dette beskriver Chyna også som ufarlig «lek», og at han aldri sa at det hun gjorde var vondt.

Chyna hevder at hun og eksen hadde det tipp topp.

I motsetning til hva han og familien hevder. Hun mener også at de har ødelagt hennes omdømme og TV-karriere, og saksøker dem for 100 millioner dollar (882 millioner kroner).

Kardashian-Jenners anklager influencer-modellen for å ha misbrukt Robert, som så langt selv ikke har vært tilstede under rettssaken.

BC har takket nei til tilbud fra familien om å komme til enighet utenom rettssalen.

Kris Jenner ønsker kanskje at de skal bli tegnet slik i retten:

Kris Jenner court room drawing china black

OnlyFans-stjernen Blac Chyna har datteren Dream Kardashian (født 2016) med Rob og sønnen King Cairo Stevenson (født 2012) med eksen Tyga. Som også er eksen til Kylie Jenner.

I går ble moren til Blac Chyna – Hong Kong Hanne Tokyo Toni – kastet ut av rettssalen grunnet sin tirade og grove anklager. Boikotten tar hun ikke så pent: Les mer

Les mer