Hopp til hovedinnhold

Hodejegerne ser rå ut

Aksel Hennie som en liten mann med masse hår lyder gøy nok, men se denne traileren så får du enda mer lyst til å se til Hodejegerne. OH ¥£$! Vi har klokketro klokkertro. Den Morten Tyldum-regisserte Aksel Hennie-filmen er basert på Jo Nesbøs bestselgerroman om kunsttyven Roger. Premiere i august.


Dusjdamen er Diana alias Synnøve Macody Lund alias samboeren til Christer Falck. Fra pressemeldingen:

Ut over å være en mann på kun 1,68, er Roger er en mann som tilsynelatende har alt; han er Norges mest vellykkede hodejeger, er gift med den altfor vakre galleristen Diana, har en altfor dyr villa, og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst.

Claes Greve er den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag, med sin bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen. Han er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri. Roger øyner nå sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt – og setter i gang med å planlegge sitt største og siste kupp.

Men det viser seg at Greve også spiller et spill. Da Roger så bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele hans tilværelse på hodet, og snart må han flykte for livet…

Nyeste saker fra 730.no

Les mer