Hopp til hovedinnhold
GIRLPOWER PÅ MUSIKKENS DAG VIA H&M

H&M feirer norsk musikk og kvinnene som lager den

GIRLPOWER PÅ MUSIKKENS DAG VIA H&M

Sponset oppsving: På lørdag er det igjen klart for endagsfestivalen H&M Loves Music; H&Ms årlige feiring av ny, norsk musikk. Et tyvetalls høyaktuelle artister og DJs sparker i gang festivalsommeren med gratiskonsert på Vulkan-området i Oslo, og det er en overvekt av kvinnelige navn på programmet. Vibeke Holann, PR-sjef i H&M er stolt av årets program, men påpeker at det først og fremst har vært den musikalske kvaliteten som har styrt valget av artister.


– Det er veldig gøy å lage festival når det finnes så mange bra artister å velge mellom. Med H&M Loves Music ønsker vi å feire all den fantastiske, norske musikken som gis ut for tiden, og en økende andel av denne musikken er det kvinnelige musikere og artister som står for, sier Vibeke.
 
Fortsetter nedenfor.

A photo posted by Tomine Harket (@tomineharket) onBlant de kvinnelige artistene på plakaten finner man navn som Anna of the North, Julie Bergan, Bendik, Smerz, Tomine Harket. På grunn av sykdom, så blir rapperen Izabell erstattet av d
et nye stjerneskuddet Merone; aktuell med «Ikke snakk til meg», samt Cezinando.
 
Også to kvinnelige DJ-par er med på programmet: R&B-duoen Gymmen og house-DJ-ene Stine Amundsen og Helene Oskarsen. 


H&M Loves Music gjøres i samarbeid med Musikkfest Oslo, som i år kan feire sitt 25 årsjubileum med over 30 scener med gratis livemusikk over hele hovedstaden.


– Vi i H&M gleder oss over å få være en del av Musikkfest som er en fantastisk dag hvor byen yrer av liv og en har gleden av å oppleve livemusikk så å si over hele Oslo, avslutter Vibeke.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer