Hopp til hovedinnhold
Langtur for Hkeem og Unge Ferrari (Sony Music)

Unge Ferrari tar med seg Hkeem til space – se videopremiere

Enda en!

Hkeem og Unge Ferrari følger i dag opp vakre «Urettferdig» med sitt andre samarbeid.

I den mystiske musikkvideoen til Kastel-produserte «KDVPM» tar Hamar-stjernen Hkeem med til verdensrommet. Se premiere nederst i saken!

Hkeem, hva er det egentlig som skjer i musikkvideoen?

– Unge Ferrari bortfører meg som man ser i videoen, for å ordne på mitt knuste hjerte. Målet er å helbrede meg, og fjerne alt det negative jeg har opplevd med partneren min i videoen, fordi det har skjedd gang på gang. Og nå skal jeg endelig slippes fri.

Skjønner! Hva er dine tanker om utenomjordisk liv?

– Tror nok ikke på noe av de tingene, før jeg ser det selv. Jeg er ikke en lett person å overtale, for å si det sånn 😂

Dette er ditt andre samarbeid med Unge Ferrari. Prøver du å stjele ham fra Arif?

– Hahah hvem vet? Hahah neida. Ingen kan splitte Arif og Unge Ferrari. De har liksom blitt en duo innen musikken om dere skjønner. De kommer i samme pakke uansett hva, og på konsertene til hverandre så er du sikker på at de kommer til å dukke opp 🤷🏾‍♂️

Er det noen andre norske artister du drømmer om å teame opp med?

– Jeg vil gjerne få til noe med min big bro BRITZ, føler at vi hadde funket veldig bra på en låt sammen, og jeg er sikker på at det ikke er alt for lenge til dere ser Hkeem X Britz.

Gleder oss! Men du, til tross for ung alder, så er du allerede en dobbel Spellemann-vinner og har over 60 millioner streams på Spotify. Har du noen gode råd til andre som drømmer om å drive med musikk?

–  Kanskje det her kommer til å høres klisjé ut, men hvert fall jobb hardt, og aldri hør på det negative mennesker har å si. Aldri bli påvirket av mennesker, aldri tenk at du ikke er god nok, tenk heller at du snart er der. Og det viktigste av alt: TÅLMODIGHET. Uten TÅLMODIGHET så vil det skjære deg. Alltid tenk at ting kommer når det kommer 🙏🏾

Videopremieren får du her: 

Musikkvideoen til «KDVPM» er regissert av Andreas Lie Trøften og Ola Kassen, FargeRadio står for produksjon.

Se også: Karpe kjøper sin egen katalog etter lang konflikt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer