Hopp til hovedinnhold
(JEANETT HASLIEN)

Hjernepause fra Anine Stang

(JEANETT HASLIEN)

Oj. Anine Stang jo. Det er en stund siden vi har hørt fra Oslo-jenta, som i 2010 debuterte som en slags luremus. Nå gjør 26-åringen comeback som Anina.

– Jeg går egentlig bare tilbake til det gamle artistnavnet mitt, sier Ms. Stang til 730.

– Jeg bodde 5 år i utlandet før jeg kom tilbake til Norge, og da ble jeg alltid kalt Anina. Nå starter jeg et nytt kapittel i min musikalske karriere. Jeg har startet mitt eget label, har nytt sound, og har flyttet til Sverige. Det føltes rett å gå tilbake til Anina nå.

Fortsetter nedenfor.

(JEANETT HASLIEN)

Anine synes Sverige-oppholdet er stas.

– Jeg elsker Stockholm. Det er en utrolig vakker by, og det er veldig inspirerende å bo der. Jeg har studert i Sverige (Musikmakarna), så jeg kjenner jo ganske mange i det svenske musikkmiljøet. Stockholm er et lite mekka for låtskrivere, så jeg stortrives. Det kryr av dyktige produsenter å samarbeide med! Det siste året har jeg gravd meg ned i mørke studioer og skrevet haugevis av låter, nå føles det skrikkelig deilig å endelig begynne å dele det jeg har laget med folk!

Fortsetter nedenfor behind the scenes-bildene fra den kommende videoen.

(JANA JULIAN)

(MICKE ENGSTRÖM, NANCY CAMILLA JØRGENSEN)

Hva er en «Brain Break»?

– Låten handler om følelsen av å «miste det». Når hjernen går på reservegir og du trenger en brain-break.

Singelen, produsert av Anton Fahlgren, får video i neste uke, hvor mor spiller fire forskjellige karakterer. Sjekk ut bloggen hennes og last ned låten her.

Hør en smakebit fra Aninas sassy «Brain Break»:


Se også: Hermer Britney Spears etter Anine Stang? (Og hvordan?)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer