Hopp til hovedinnhold
Queen Carina Dahl (Instagram.com/CarinaDahl)

HJEMMEFJAS: Hvem ville Carina Dahl vært i karantene med? 🇳🇴

FREDAGSFJAS HJEMMEFJAS med Corona Dahl!

Neida. Carantina Dahl.

Neida, på ekte. Carina Dahl <3

Påsken er over, og vi er alle tilbake til hjemmekontor og forelesninger på Skype. Men det betyr ikke at du må hoppe ut av morgenkåpa som gir deg svetteperler på ryggen eller har spekkfull timeplan, naturligvis. For sånn er livet blitt.

Du har dermed (fortsatt) mye ledig tid til overs? Vi har ryggen din.

730 er din allierte i krigen mot kjedsomheten og serverer en ny FREDAGSFJAS-inspirert spalte, nemlig HJEMMEFJAS. Her serverer våre favorittfjes sitt favorittfjas som kan gjennomføres stort sett på hjemmebane. Lurt? Vi syns det, da.

I dag tar vi en prat med the real first lady of Trøndelag.

Om du er sen til festen, så er ikke dette første gangen vi fjaser sammen med Carina denne måneden.

Luringen var en viktig brikke i vår aprilsnarr, hvor hun fortalte at hun skulle lede den norske versjonen  av Love is Blind. Loool!

Ønskereprise:

Helt ærlig, Carina, hvor mange kontaktet deg og trodde det var sant?

– 70 prosent trodde nok på det. Kusinene mine som bor i Hong Kong og Manila la det ut på insta og var helt ville, var så kry over meg. Haha.

Si unnskyld fra oss. 

– Jeg hater egentlig å lure folk, så klarte ikke svare da alt fra God Kveld Norge og Adresseavisa ringte meg angående gladnyheten. Men venner og andre holdt jeg meg hard til!

– Meeen så var det noen faktorer ved spøken som gjorde at mange skjønte at det ikke kunne stemme også, heh.

Men all spøk til side (😉), hvordan har du det om dagen? 

– Du, faktisk ganske bra altså. Har vært travelt, eller, gjorde meg selv travel. Men nå er jeg permittert fra meg selv, så nååå nyter jeg LITT latere dager.

Gøtt! Hva gjør du for å fylle dagene nå? Noen favorittsyssel? Kanskje en ny hobby? 

– Første uka var jeg deppa, gjorde ingenting. Drakk rødvin og lå på sofaen med en sjelden motivasjonsknekk, og var sjokkskadet over krisa. Så hadde jeg to uker med masse jobb, blant annet hjemmetreningsprogramutvikling, randonee, båtturer, matlaging. Ja, i det hele tatt. Når jeg får det svart på hvitt ser jeg at jeg er meg selv, hvert fall.

Fortsetter nedenfor

View this post on Instagram

For en herlig skjærtorsdag 🐣 Dagstur til Høgevarde med gode venner 💛 #randonee #topptur

A post shared by Carina Dahl Official (@carinadahl) on

Så gøy! Har du noen tips til hva folk kan finne på for å bekjempe kjedsomheten hjemme? 

– Angående nye hobbyer, så er nok ikke det revolusjonerende for folk, men jeg har endelig tid til serier. Det er det jeg har gjort ved et sjeldent glimt av kjedsomhet. Eller gå turer og ha piknik. DET er koselig det!

Hvis du kunne valgt noen – hvem som helst – til å tilbringe en lengre karantene med… hvem? 

– Hmm… kanskje de der Funky-tvillingene, hahah. De er lættis! Holdt aktivitetsnivået oppe også, sikkert.

View this post on Instagram

Vi har lyst å dele mer treningsinnhold fremover! Både her og på yt! Kommenter hva dere vil se mer av!! Hilsen gutta i garasjegymmet👬🏽

A post shared by Emil Vasstrand (@emilmassa) on

Hvem vil du IKKE tilbringe en lengre (eller en kort!) karantene med? 

– Hmm, CoRona? Ågud, knusktørt. Men hmm, nei, hvem skal man si, sikkert kjedelig svar men kanskje Trump. Ekstra hissig om dagen han far.

View this post on Instagram

Hvem trenger en stuss? ✂️

A post shared by 730.no (@730no) on

Kunne vært litt artig da? Chop-chop!

Hva gleder du deg til å gjøre når dette er over? 

– Klemme folk, spille konserter og reise hvor jeg vil – når jeg vil.

Har du noen planer for sommeren som henger i en tynn tråd? 

– Treungen-festivalen ble jeg annet booka på, som har vært en drøm for min del. Har også noen store konsulentoppdrag som suger balle om jeg mister. Er også leit om Marbella-turen i juni som er 60-årsgave til min mor ryker. Hun har ikke reist på årevis og begynte å pakke i januar, så dere skjønner kanskje at den skjærer i hjerterota.

Ååh, vi håper det løser seg!

Det er vanskelig for de fleste av oss å holde seg aktiv om dagen. Men du er som alltid stram i kjøttet (#hvisdeterlovåsi) 🔥 Hva er hemmeligheten din? 

– Jeg starta på et prosjekt med «på-farta-trening» i fjor, som vi egentlig skulle slippe. Men med alle mine baller i lufta så må noen ryke. Men nå ble jo det en gylden mulighet til å ta tak i dette, så slapp treningsprogrammet mitt som består av 25-30 minutter om dagen, seks dager i uka. Det funker som fjell. Er vant til å få trent litt uansett om man ikke har gym. Så trener hjemme eller ute hver dag, men har sklidd ut med mye god mat da, men hey, må være lov. Går vel i null.

Alt er lov!

Faren din, Diesel Dahl, er ikonisk trommis i bandet TNT. Hvilken TNT-låt er din favoritt?

– «As far as the eye can see», kanskje. Faen, jeg ønsker jeg var mannlig rockestjerne på 80-tallet ass, det hadde vært rått.

Du hadde rocket looken! Men du, du har tolket både «Despacito» og «Shallow» på norsk – med stor suksess. Er det noen andre hits som hadde gjort seg på trøndersk? 

– Leker meg alltid med mye ideer, har oversatt et par andre som vi tester litt. Trønder-patriot som jeg er, så synes jeg det er kult å tolke andre låter på dialekt, og er jo et fint kompliment til de som har laga låten å gjøre covers synes jeg.

– Tro det eller ei så sang jeg Isah og Dutty Diors «Hallo» på en festival i sommer, det var festlig. Meen er jo absolutt kulest å lage egne låter så klart, kommer en ny låt i slutten av mai forresten <3

💃💃 Når vi først har deg her, må vi ha noen kjappe koronatips og -triks. 

Serietips? 

– Har så klart sett Love is Blind og Tiger King. Ikke ferdig med sistnevnte, men dauvver helt av det. Haha. Sex Education syns jeg også var gøy. Men serier har jeg sjeldent tid til, så dårlig på tipsern der.

Filmtips?

– Samme med det her, men dør av Step Brothers. Sånn gammel slager jeg aldri blir lei.

Podcast eller lydboktips? 

– Deeet hører jeg aldri på ass, wow, er det jeg som er unormal?

Neida. Men her har du noen tips! 

Mat? 

– Fått sykt dilla på frokost i disse tider, spiser egentlig aldri det. Men proteinrundstykker av mager cottage cheese, havregryn og egg. KUN det i ovnen i et kvarter. Varme, med typ brunost eller leverpostei ed rødbetsalat på. Klikker helt.

Drikke? 

– Storm fra Halmstad Cocktails. Smaker skinny bitch med peach, 99 cals per can. Boom.

Snacks? 

– Hmm, er mer en matperson enn en snacksperson. Men oliven med paprika eller fetaost kan jeg snæckse på rett fra glasset. Det er digg.

Takk som delte, hold deg frisk og rask <3 

Fysen på mer HJEMMEFJAS? Sjekk ut her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer