Hopp til hovedinnhold
Oisann! Larsiveli deler sine beste tips i krigen mot korona og kjedsomheten. (Sara Abraham)

HJEMMEFJAS! Hvem vil Larsiveli i karantene med?

Fortsatt hjemme? Vi også. Kjeder du deg fortsatt? Vi også.

Derfor kjører vi på med nok en runde HJEMMEFJAS, inspirert av favorittspalten FREDAGSFJAS!

Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjes når det nærmer seg helg.

Meeen i disse dager føles alle dager like, og vi har ikke helt kontroll på hvilken dag det er uansett.

View this post on Instagram

FYI

A post shared by 730.no (@730no) on

Vi spurt en rekke godsnuter om tips til hva man kan finne på under karantenetiden, enten den er pålagt eller selvvalgt.

I dag tar vi en prat med den «Oisann»-aktuelle Horten-gutten Larsiveli. Heisann!

Hei Lars! Hvordan har du det om dagen? 

– Jeg har det egentlig fint. Jeg har blitt syk og mistet stemmen, så på dårlige dager der jeg hater folk holder de seg langt unna meg. Det eneste som er kjipt er å betale med kontanter i butikken når man har stemmen til The D.O.C.

Hva fyller du dagene med, nå som det trolig er mer dødtid enn normalt? 

– Nå som jeg har vært syk har jeg sovet store deler av døgnet. Men ellers går det i å se filmer og serier, og slappe av. Jeg skriver også en del sånn at jeg har masse ideer klart til jeg skal i studio igjen.

Vi gleder oss til å høre! Hva er favorittsysselen i heimen nå? 

– Jeg er født med kronisk munndiaré og mark i ræva, så jeg går mye rundt i sirkler i leiligheten. Og siden jeg ikke burde prate på grunn av stemmen sender jeg en del meldinger for å få ut alt jeg har på hjertet, haha. Det blir ofte en film og noen glass whiskey på kvelden.

Skål! Noen anbefalinger til hva andre burde fylle tiden sin med nå?

– Jeg vil anbefale å høre mye på Larsiveli. Søk han opp på YouTube og se videoer og intervjuer, han er visst en jævlig spennende type.

Hehe, ja visst! Hvis du kunne valgt noen – hvem som helst – å tilbringe en lengre karantene med… Hvem? 

– Da ville jeg valgt en kamerat av meg som heter Jan Roar. Han er uten tvil den beste kandidaten for å være i karantene med. Det burde også ha blitt dokumentert sånn som Big Brother eller Paradise Hotel.

Det ville vi sett! Reminder: 

 

Hvem vil du IKKE tilbringe en lengre (eller en kort!) karantene med? 

– Det mennesket er så ræva at jeg nekter å la det navnet få noe shine.

Ferdig snakka. Hva ser du mest frem til å gjøre når koronakrigen er over? 

– Jeg gleder meg til å dra i studio, jeg gleder meg til å handle mat i butikken uten at folk ser på meg som en zombie, og jeg gleder meg så sinnssykt mye til å spille konserter igjen for de herlige menneskene som støtter meg og musikken min!

Har du noen planer for sommeren som ser ut til å henge i en tynn tråd? 

– Det er en veldig viktig festival og en ferie som henger i en tynn tråd, så jeg ber hver dag om at dette forferdelige viruset skal gi seg innen den tid.

🙏 Noen planer i nærmere fremtid som har blitt lagt på is? 

– Det er masse som blir avlyst, og det er jævlig trist for fansa og ikke minst kjipt for kontoen min. Men jeg må gjøre det beste ut av det, jeg vet om mange måter å underholde folk på og mange måter å tjene penger på.

View this post on Instagram

𝟚𝟟.𝟘𝟛.𝟚𝟘

A post shared by Larsiveli (@larsiveli) on

Vi krysser fingrene for at vi snart er tilbake til hverdagen! Når vi har deg her, så trenger vi noen tips til hjemmefronten.

Serier? 

– Jeg ser ikke serier.

Wow… Filmer da? 

The War, Stand By Me og Boyz n the Hood!

Podcast? 

The Gangster Chronicles.

Mat? 

– Masse grønnsaker og generelt plantebasert mat.

Snacks da? 

– Stay away from that shit. Med mindre det er grønnsaker, nøtter og så videre.

Drikke? 

– Vann! H2O.

Takk for tips! For å runde av, noe du vil si til de som er litt demotiverte om dagen? 

– I mitt hjem har vi én regel, og det er at vi alltid viser stolthet. Så kjakan opp og brystet ut folkens! Det her fikser vi sammen.

Mottatt, sjef! Takk som delte <3 

Et siste tips før du klikker deg ut! Husk at du innimellom må sette deg på andre siden av sofaen, så blir det ikke søkk i putene <3

Se også: Hvem ville Julie Bergan vært i karantene med? Og hvor mye Pepsi Max drikker hun egentlig på en god dag?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer