Hopp til hovedinnhold
<3 (JONATHAN VIVAAS KISE)

Hjelp Sondre Justad å lage Norges største kjærlighetsvideo!

<3 (JONATHAN VIVAAS KISE)

Sondre Justad vil lage Norges største kjærlighetsvideo, men for å få til det trenger han din hjelp.

De neste par ukene vil lofotværingen sammen med 730 samle inn videoklipp fra hele Norge. Resultatet blir musikkvideoen til Sondres nye singel «Ikke som de andre», hentet fra det ferske andrealbumet Ingenting i paradis.

Les alt du trenger å vite om prosjektet nedenfor!(Bruker du ikke Spotify? Klikk her for å høre låten via Soundcloud.)

I 2016 ville Sondre Justad sammen med regissør Trond Kvig Andreassen fange følelsen av minner og ungdomstid til «Tida vi bare var»-musikkvideoen.

Denne gangen er kjærligheten det store temaet.

Her er det Sondre og Trond leter etter:

Vi er ute etter videosnutter av øyeblikk som er delt med en du er glad i, alt fra det hverdagslige til det storslagne og romantiske. I tillegg til innsendte bidrag ønsker vi å lete etter tre par som kan stille opp i videoen. Vi vil filme med dem der de bor, om det er på bygda, i byen eller ved havet, i nord eller sør. Alder ingen hindring! Vi er ute etter noe ekte, og noen som er villige til å la oss filme litt av livet deres i det som forhåpentligvis blir en minneverdig musikkvideo om Kjærligheten i 2018.

Send ditt klipp (f.eks. via WeTransfer), spørsmål eller info om deg og din kjære til [email protected]sondrejustad.no innen 18. mai.


Slik ble resultatet sist:
 

 

Unge Sondre forteller 730 at «Ikke som de andre» handler om et ekte forhold som dukket opp da han nesten hadde sluttet å tro på kjærligheten (!).– Låta handler om en forelskelse i Lofoten en sommer. Jeg er egentlig ganske dårlig på sjekking, men av og til så skjer bare ting av seg selv. Og sånn var det med hun nydelige dama her.


Kjærlighet er også den røde tråden til
Ingenting i paradis.
 
– Det er et kjærlighetsalbum, men ikke bare i nære relasjoner, også i utvida forstand. Kjærlighet til de vi omgir oss med og til jorda. Alt er jo bare kjærlighet, sier Sondre.

Har du en videosnutt som illustrerer kjærlighet, eller mulighet til å filme noe i løpet av mai? Sondre håper at så mange som mulig vil være med.

– Jeg vil se ekte, utilslørte øyeblikk. Det kan være noen som danser på byen, holder rundt hverandre og ser på en konsert, et kjærestepar som ligger hjemme på sofaen, vi ønsker bare å vise frem den store kjærligheten i Norge anno 2018. Og spre det, vise at det finnes så mye ulik type kjærlighet i tråd med det jeg snakket om på Lindmo, fortsetter han.

– Hverdagslig kjærlighet, men også de store øyeblikkene.

– Jeg følte at vi klarte å vise ungdomsminner i «Tida vi bare var» vi bare var på en veldig ekte måte, og vil ta det videre noen steg. Nå er det utelukkende om kjærlighet.

Til videoen søker Sondre og Trond også tre par som blir filmet et par timer der de bor.

– Vi ønsker å møte og bli bedre kjent med dem i noen timer. Vi vil treffe ulike typer mennesker, både geografisk, men også menneskemessig. Videoen skal gjenspeile kjærligheten over det ganske land, ikke bare her i Oslo, avslutter han.


Vil du være med? Send videoklipp, kort info om deg og din kjære eller spørsmål til [email protected]sondrejustad.no innen 20. mai <3


Nyeste saker fra 730.no

Les mer