Hopp til hovedinnhold

Hiv o’ hoi, snart er skatten vår

Jada, sorry for dårlig blogging. Men det har skjedd så syykt mye siden sist!!! NÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆT. Gjør egentlig ikke en dritt her nede i det såkalte syden… Og jeg LIKER det.Eller jo forresten, i går var vi på båttur. Gjorde jo egentlig ikke en dritt der heller da. Annet enn å bade og spise mongodigg mat. Jo også har jeg skaffet meg sånn snorkelmaske. Eeeeeelsker å snorkle. Litt nedtur at jeg ikke har undervannskanera egentlig. Så en kjeeeempestor hai i går. Må forresten få lagt ut et bilde av meg med den snorkelmasken. Ser helt usannsynlig dum ut!!Vet du hva, det er faktisk så varmt i den lobbyen her at jeg svetter i tastaturet. Å herregud har jeg fortalt hvor varmt det er på stranden??? Seriøst jeg dør. Ligger bare under vann. Fin det å. Hvertfall nå som jeg har fått meg sånn pusterør.Jo, også har jeg begynt å se på Calefornication. KJEMPEgøy!!!Hade.

Skuta vår.

Spør meg om jeg chillern.

Var sånn kirke inni en grotte.. Og noe varmekilder og noe styr.

Foldbølge på vei!!!!!!!!!!!!!!!

Den maten var DIGG.

Også ble jeg full.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer