Hopp til hovedinnhold
VM I FEEL-GOOD: MARTIN GARRIX MED GATESANGEREN MIKE YUNG (EPIC/SONY)

HITVARSEL! Martin Garrix teamer opp med gatesanger fra Brooklyn

VM I FEEL-GOOD: MARTIN GARRIX MED GATESANGEREN MIKE YUNG (EPIC/SONY)


Han er kun 22 år gammel, men Martin Garrix har allerede en katalog godt voksne artister kan drømme om. Den nederlandske godsnuten, som i 2013 satte verdenen på hodet med sitt anthem «Animals», har i sommer hatt stor oppsving med «Ocean» med den nye stjernen Khalid.


Men Martin trenger definitivt ikke vokal fra kjente navn for å lage en smash. Hans nye singel «Dreamer» har med 60 år gamle Mike Yung, som har sunget på gaten og t-banen i New York i 38 år (og blitt knivstukket ni ganger).


Som ung ble Yung faktisk signert av T.Electric (Etta James, Luther Vandross), men plateselskapet gikk konkurs før han rakk å slippe debutalbumet sitt 🙁 


Livet til Mike snudde da han fikk være med på
America’s Got Talent, hvor han kom til semifinalen – og nå er han i ferd med å bli en sertifisert stjerne via Martin Garrix.

Sjekk ut den nye dynamittduoen i videoen til «Dreamer», som tar oss fra Mikes gamle trakter i Brooklyn til Amsterdam, hvor han spiller inn sangen med Martin.

Produsenten tar denne gangen sin elektroniske pop mot et R&B-landskap, med et storslagent gospel-aktig refreng. Låten er en hyllest til Mikes kone Lydia, som døde tidligere i år.Nyt Martin Garrix «Dreamer» feat. Mike Yung her:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer