Hopp til hovedinnhold
UBEKYMRET (OLAV STUBBERUD)

Hitvarsel! Madcon – Don’t Worry… med Macklemores sangfugl

UBEKYMRET (OLAV STUBBERUD)

Madcon har vært lav nøkkel i lang tid, men Oslo-duoen har ikke ligget og purket på sofaen. Siden 2013, da de gav ut musikk med Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross, har gutta vært tilbake i USA og spilt inn ny musikk. Blant annet deres nye singel «Don’t Worry», produsert av Johnny Powers Severin via svenske RedOne, med Macklemore-sangfuglen Ray Dalton fra «Can’t Hold Us»; 2013s mest spilte låt hos Spotify. (Videoen ble fortjent nok Grammy-nominert.)

Hør singelen nedenfor vår prat med Tshawe.

Hva har skjedd siden sist?

– Vi har reist mye og jobbet med utrolige talentfulle mennesker og bare kost oss med det å lage musikk, ikke følt oss stresset med deadlines eller mas i det hele tatt. Du veit; tatt oss tid til å ta oss tid. Vi var i trynene deres nok for en god stund. Det var sunt med en liten pause.

Siden sist så har en annen norsk Oslo-duo også klart å bli godt kjente utenfor Norge…. Vi må jo spørre hva dere synes?

– Det de har fått til er ikke noe annet enn fuckings fantastisk. Og jeg var så forberedt på hva motherfuckers ville spørre meg om angående akkurat det, simpelthen for at ingen skulle få muligheten til å misforstå bare bitelittelittelittegrann en gang hvor stolte vi er av våre lillebrødre og heier på dem noe sinnssykt! Alt annet ville vært forkastelig.

Hvordan var det å jobbe med Macklemores sanger?

– På veien møter vi mange fine mennesker, og noen ganger, simpelthen for at vi fungerer bra sammen og kommer godt overens, så blir det til en god låt. Og det kan kanskje høres litt pretensiøst ut, men det skjer fortsatt. Til tross for bransjens kynisme.

Glad musikk har det definitivt blitt. Madcons nye singel høres ut som en klassisk, smørblid Madcon-smash. Radio, rydd plass. Spill låten nedenfor eller her.

Se også: Fridde på tysk tv under Madcon-konsert (VIDEO)

Les mer