Hopp til hovedinnhold
JOAQUIN I IT'S ALL ABOUT LOVE (CTN)

Hip-hop-flopp for Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix annonserte nylig at han pensjonerer seg som skuespiller, til fordel for en artistkarriere. Dessverre fikk hans musikalske innsats på klubben Lavo på Las Vegas-hotellet Palazzo på fredag dårlig mottakelse i pressen. Noen mener det hele var klovneri – a la Borat/Bruno – mens andre kaller showcasen en snodig fadese.
Sjangeren Phoenix har kastet seg ut i er hip-hop, men 34-åringen slet med rappingen og endte med å falle av scenen.
Før konserten gav han uttrykk for at musikkprosjektet er seriøst.

– Etter alle disse årene med manuskriptlesing, er dette min sjanse til å gjøre noe rett fra hjertet og få det ut, sa han til People før han gikk på, endel kilo tyngre og mer skjeggete enn normalt.
– Da jeg var yngre likte jeg punkrock, men så oppdaget jeg rap. Jeg elsker det historiefortellende aspektet ved hip-hop.

Men sjernen var forberedt på lunken mottakelse.
– Er det folk der ute som kommer til å mene at jeg er en vits? Det er jeg sikker på at det er. Er det folk der ute som tror kommer til å suge? Sannsynligvis, men det bryr jeg meg ikke om.

Amatøropptak fra Joaquin Phoenix’ showcase:Ifølge Hollywood Reporter skal P. Diddy være med å produsere Joaquin Phoenix’ kommende rapalbum, mens Casey Affleck (broren til Ben) lager en dokumentar om skuespillerens nye artistkarriere. Affleck filmet fredagens konsert.
Det var på den røde løperen under premieren til sin nyeste film «Two Lovers» i november, at Phoenix erklærte seg ferdig med Hollywood. Han hadde da skrevet «Good» og «Bye!» på fingrene, og viste det hyppig frem for kameraene.
Den Oscar-nominerte festløven, født i Puerto Rico, er best kjent for «Gladiator» og «Walk The Line».
Broren River Phoenix døde av hjertestans i 1993, 23 år gammel, angivelig grunnet narkotika.

Joaquin liker ikke å forklare hvorfor han ikke lenger vil jobbe som skuespiller:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer