Himmelsk hjerteknusing for Aksel Hennie

17. okt 2008 kl. 00:00
MARIT LARSEN (JULIE PIKE/EMI)

Hun angrer ikke på at hun for første gang sa ja til å bruke sin musikk i film. Marit Larsen lot I et speil, i en gåte, basert på Jostein Gaarders suksessroman om døden, benytte seg av en av låtene fra The Chase.

– “Steal My Heart” fra mitt nye album føltes veldig riktig for filmen. Jeg ble utrolig rørt da jeg så den og dette er en låt som betyr mye for meg, sier 25-åringen i en pressemelding.
– Vi er veldig glade for å ha med Marit Larsen på laget, forteller filmens produsent Turid Øversveen. Låten hennes er et viktig bidrag til filmen. Dette er en av mange flotte prestasjoner i filmen som vi er blitt så stolte av. Nå gleder vi oss til å vise filmen for hele landet.

Marit Larsens nye plate kom i salg denne uken.

Sanger/sangskriveren forteller 730.no at hennes nye singel “I’ve Heard Your Love Songs” er “ganske dynamisk og rimelig symfonisk”, samtidig som det “er en aldri så liten forhåpningsfull kjærlighetserklæring”.

I et speil, i en gåte hadde premiere denne uken, og handler om den alvorlig syke, 13 år gamle piken Cecilie (Marie Haagenrud). Hun tilbringer mesteparten av tiden på rommet sitt og dagdrømmer om Sebastian, en spansk gutt hun forelsket seg i da hun var på ferie med familien sist sommer.

En natt dukker Ariel (Aksel Hennie) opp, en rar fyr som påstår at han er en engel. De lager en avtale: Hvis Cecilie forteller engelen om hvordan det er å være menneske, så skal Ariel fortelle henne om himmelens mysterier. Mens de andre i huset sover, lever Ariel og Cecilie sitt eget hemmelige liv.

AKSEL HENNIE SOM ARIEL (MORTEN BORGESTAD)