Hopp til hovedinnhold
Henry Cavill The Witcher season 5
The Witcher (Netflix)

The Witcher sesong 6 skjer ikke ifølge Netflix


The Witcher-fansen får dårlige nyheter.

OPPDATERT 22. mai: Hils på den nye Geralt of Rivia! Nå deles det første bildet av Liam Hemsworth i sesong 5 av The Witcher, hvor australieren tar over rollen tidligere spilt av Henry Cavill.

– Looken hans har vært under utvikling i over et år, så det er en glede å endelig få dele en offisiell sniktitt på Liam Hemsworth som Geralt of Rivia, sier serieskaperen Lauren S. Hissrich til Entertainment Weekly.

Ta en titt nedenfor.


OPPDATERT 18. april: Torsdag kveld forteller Netflix via X at The Witcher sesong 6 ikke skjer. De avslutter serien med sesong 5. Den fjerde sesongen av Lauren Schmidt Hissrich-serien hvor Liam Hemsworth tar over rollen som Geralt of Rivia – filmes nå. Produksjonen avslutter i oktober – og premieredatoen annonseres snart.

Se også: Adjø Henry Cavill – Netflix bytter ham ut

Forløperserien The Witcher: Blood Origin med Sophia Brown, som kom julen 2022, fikk dårlige anmeldelser. Den animerte Vesemir-opprinnelsesserien The Witcher: Nightmare of the Wolf ble møtt med god mottakelse.


The Witcher: Serieskaperen sier Henry Cavill var veldig irriterende.

Lauren Schmidt Hissrich synes masingen til Henry Cavill var i det meste laget.

the witcher sesong 6 henry cavill
(Netflix)

OPPDATERT: The Witcher sesong 5 får grønt lys av Netflix for en femte sesong, dog fortsatt uten Henry Cavill. Det bekrefter Sophie Holland – som står for castingen – i et intervju med Deadline.

– Vi skal veldig snart begynne å filme sesong 4 med Liam Hemsworth, også blir det en liten pause før vi går rett på sesong 5, forteller Sophie.


OPPDATERT: Nå kom første trailer for sesong 3 av The Witcher, som også blir den siste med Henry Cavill i hovedrollen før Liam Hemsworth tar over.

«Denne summeren endrer alt seg,» lover traileren til sesong 3. Se den nedenfor.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

I fjor høst ble det annonsert at Liam Hemsworth tar over for Henry Cavill som Geralt of Rivia i Netflix-serien The Witcher.

Dette til tross for at den originaleskuespilleren virkelig gjorde sitt for å få rollen i utgangspunktet.

Nå forteller nemlig serieskaperen at masingen til Henry Cavill var oppriktig irriterende.

Henry Cavill som Geralt of Rivia i The Witcher (Netflix)
Henry Cavill som Geralt of Rivia i The Witcher (Netflix)

Se også: Endelig gode nyheter for Henry Cavill

Lauren Schmidt Hissrich røper at skuespilleren forsøkte å kontakte henne for et møte utallige ganger, selv før serien var skrevet.

Til slutt takket hun ja til å møte han kun for å få slutt på masingen, ifølge Unilad.

– Han var veldig irriterende. Til slutt sa jeg: Jeg skal møte deg. Serien har ikke fått grønt lyst. Det er ingenting. Takk. Nå må jeg gå å skrive serien, forteller Lauren.

Henry Cavill har selv innrømmet at han var en smule intens.

Henry Cavill Dua Lipa Argylle film lagrange trailer
(Instagram/henrycavill)

Skuespilleren backer Laurens historie, og har tidligere fortalt til Vulture at han var stor fan av både serien og spillet, og at han ville gi alt for å få rollen.

– Det var noe jeg ikke kune la passere meg uten at jeg ga mitt alt. Jeg irriterte agentene mine veldig på den tiden. De sa hele tiden at de ikke var klare, fortalte Henry.

Når Lauren endelig hadde skrevet ferdig serien var det hele 206 skuespillere på audition for rollen som Geralt. Til slutt innså hun dog at Henry var den perfekte for rollen.

Litt småtrist å tenkte på nå som ting ble som de ble?

The Witcher sesong 4 liam hemsworth henry cavill Geralt av Rivia
Liam Hemsworth på premieren til The Hunger Games: Mockingjay Part 2 i London i 2015 (Chris Jackson/Getty)

Som nevnt har den perfekte rollen for 39-åringen nå blitt tatt over av den 33 år gamle eksen til Miley Cyrus aka Liam Hemsworth.

Før den tid får vi dag se Henry i rollen en siste gang når The Witcher sesong 3 kommer på Netflix. Det er foreløpig ikke annonsert en premieredato, men det antas at vi vil få et gjensyn med serien i løpet av sommeren.

Se også: Dette vet vi om sesong 2 av The Last of Us

Les mer