Hopp til hovedinnhold
FØR (SKYLINE/ETA)
FØR (SKYLINE/ETA)

Hilary Duff blir drept i traileren til The Haunting of Sharon Tate

Maks uflaks for Quentin Tarantino og Margot Robbie?

Mens de legger siste puss på Once Upon a Time in Hollywood, om Charles Manson og drapet på blant andre Sharon Tate, er den 31 år gamle tidligere Disney-prinsessen Hilary Duff også straks klar på kino som Sharon Tate.

Sistnevnte heter The Haunting of Sharon Tate og får premiere i april; tre måneder før vi får se Margot som det vakre ikonet fra 60-tallet.

Maks tilfeldig?

Neppe.

Men Quentin og Margot har lite å frykte, hvis vi skal dømme etter traileren til Hilary Duff-filmen.

ETTER (SKYLINE/ETA)

Handlingen er basert på et sitat (!) fra Sharon fra året før hun ble myrdet, hvor hun hadde mareritt om en mann som kom inn i huset og skar henne opp.

Søsteren til Sharon; Debra Tate, har allerede beskrevet filmen til Hilary Duff som «smakløs» og «spekulativ» og mener det er «mer fiksjon enn sannhet» hvor drapsmennene blir «feiret». Debra har heller ikke mye overs for Quentin Tarantinos film, men takket ham for å ha fått lese manuset.

Debra er selv produsent for Tate; en tredje spillefilm om søsteren, som ble drept for nøyaktig 50 år siden. Kate Bosworth (Lois Lane i Superman Returns) har hovedrollen i filmen, som ennå ikke har fått premieredato.

Skuespilleren Sharon Tate ble drept av Charles Manson-følgere sammen med fire av sine venner. Sharon var gift med regissøren Roman Polanski, og var 8,5 måneder gravid da hun ble myrdet.

Hilary Duff poserte på filmsettet og gikk for en leken caption:

 

View this post on Instagram

 

Had the baby 😳🐻

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

I likhet med mange trailere og reklamefilmer i løpet av de siste årene, byr smakesnutten på coverversjon av en klassiker via et kor.
Denne gangen The Mamas & The Papas’ «California Dreamin’».
The Haunting of Sharon Tate er skrevet og regissert av Daniel Farrands, som pussig nok også er aktuell med filmen The Murder of Nicole Brown Simpson; om OJ Simpsons myrdede eks.

Utenom Margot Robbie har Once Upon a Time in Hollywood med Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Damian Lewis og Dakota Fanning. Se første bilde av Margot som Sharon Tate her 

Les mer