Hopp til hovedinnhold
STRIGLA COMBACK (ABC)

Hevnen er fremdeles søt

STRIGLA COMBACK (ABC)

Likte du sesong 1, er det ingen grunn til ikke å se andre sesong av Revenge; den nært sagt perfekte såpeoperaen som handler om foreldreløse Amanda Clarke alias Emily Thorne og fakevennene hennes i The Hamptons – særlig den styrtrike familien Grayson, som styres av den skumle maktgjengen «The Initiative».

Man skulle kanskje ikke tro det var mulig, men intrigefrekvensen tiltar faktisk i oppfølgersesongen. Samtidig flettes flere hevnmotiver sammen, og nye onde damer finner sin plass.

Nolan Ross har klippet dustesveisen ($$$) pluss glemt at han er homo, og Jack skal bli far selv om lillebroren hans fremdeles både ser ut og oppfører seg som en baby.

Men ikke minst; den gale moren til Amanda dukker opp, og det med en skikkelig sur trut. Hun spilles av 80-tallsstjerna Jennifer Jason Leigh, og er altså ikke død likevel.

Det samme gjelder Victoria Grayson, som sist vi så henne forsvant inn i et eksploderende fly.

Til og med moren til Victoria dukker opp i Thanksgiving-episoden av sesong 2, og med det samme blir det klart hvor bitchen i Victoria stammer fra: Det ble lite thanks og mye giving på henne da hun var liten, #foråsidetsånn.

Som skuespiller Emily VanCamp forteller i snutten over, er forlovelsen mellom Emily og Daniel brutt, og venninnen Ashley har overtatt sengeplassen ved siden av sistnevnte fløtepus (skuespiller Josh Bowman er dog fremdeles sammen med virkelighetens Emily). Men det viser seg kjapt at Ashley er en slu jævel med flere egne skjeletter i skapet, som også driver et høyt spill.

Kan man ikke stole på noen i denne serien, eller?

Virker ikke sånn.

Bortsett fra på super-Amanda/Emily, da. Hun holder fokus og er fremdeles fast bestemt på å hevne seg på alle de som lurte faren hennes inn i døden – en gjeng det viser seg å være ganske mange av etter hvert. Nytt av året er at hun har en skotsk gammel flamme ved navn Aiden med på laget.

Men tonen dem imellom er langt fra like hjertelig som den skuespiller Barry Sloane har med ABC-journalisten i klippet under her:

Revenge arvet sendeflaten etter Frustrerte fruer på ABC, og sendes nå søndager kveld i USA. Det er vist 8 av 22 episoder, og seertallene er gode, men noe dalende. Serien tok vinterferie etter episode 9. Da har du tid til å gjøre deg ajour før rabalderet starter igjen på nyåret.


BONUS: Her kan du se skuespilleren Emily VanCamp sexe seg opp i harryklær foran kameraet til GQ:

Apropos klær: I det virkelige liv har sleipe Ashley Davenport – alias den 32 år gamle, snasne London-jenta
Ashley Madekwe – den veldig populære fashion-bloggen Ring My Bell.


Apropos fashion-ish bilder: Se Terry Richardson Tyler Shields’ stilige bilder av casten her.

(TYLER SHIELDS)

(TYLER SHIELDS)

Se også: Revenge: Såpeglatt seriestart i Norge

Les mer