– Herregud for ei danserinne!

30. jul 2010 kl. 00:00
REINERT ER HAN I MIDTEN (RAYKAY.COM)

Norsk-norsk: For første gang har Ray Kay laget video til en Stargate-låt. «Ghetto Dance» er den offisielle debutsingelen fra sangeren-sangskriveren Range, signert til StarRoc, labelen nordmennene har sammen med Jay-Z.

– Det var kjekt å jobbe direkte med Tor Erik og Mikkel på et prosjekt. Jeg fikk høre låten for ei god stund siden og vi diskuterte ideer. Vi har samme forståelse av musikkvideoer og samarbeidet går smooth, forteller Reinert til 730.

– De kom til meg for å få en edgy musikkvideo som viser hooden på en ny måte, så vi gikk inn i noen nabolag fulle av personlighet og sjel, og skjøt dem på en fresh måte.
En av som stjeler showet er piken som går ned i spagaten og gugger ut tyggisen, noe Reinert virker enig i.
  – Ja, herregud for ei danserinne! Hun var også med i Sean Paul-videoen jeg gjorde i Miami, og er sannsynligvis den beste danseren jeg noensinne har hatt foran kamera. Skikkelig gladjente… Synd vi ikke kunne bruke alt hun gjorde da vi filmet!
Se videopremieren nedenfor.
HEISANN! (STARROC/ROCNATION/COLUMBIA/SONY)

Haugesunderen, som nylig feiret YouTube-rekorden, sier at opptakene med 24-åringen fra Connecticut gikk veldig bra, og at det var stas å ha med en av de hotteste rapperne akkurat nå, samt å få high five fra den aller største.

– Range var helt naturlig foran kameraet og gjorde en knalljobb, og det var også veldig kult å ha med Rick Ross. Han leverte jo selvfølgelig tonnevis av karakter og swagger. Han er boss, rett og slett. Jay-Z ringte vår video-commissioner (musikkvideoansvarlig hos musikkselskapet) for å si at han var fornøyd med denne. Supert å kunne få slik tilbakemelding fra sjefen sjøl, sa Ray Kay til 730 etter innspillingen.
Range har i flere år skrevet låter for mange kjente artister. Hans debutalbum No Strings skal etter planen ut på StarRoc/Roc Nation i vinter, og får antakelig med bidrag fra blant andre Ne-Yo og Ryan Leslie.

 

Se også: Kjapp suksess for Stargates unge jente

Se Ray Kay og Stargates «Ghetto Dance» med Range og Rick Ross:


Via sitt nettsted deler Range ut sin nye DJ Drama-mixtape gratis: Her

Apropos Ricky Rozay: Hans nye, nesten terningkast 6-album Teflon Don debuterte på 2. plass i USA denne uken. Florida-bjørnen klarte ikke å jekke ned Eminem, som utrolig nok har vært fem uker på rad på #1 med Recovery.

Se også: Ray Kay skryter av norsk, 17 år gammel regissør