Hopp til hovedinnhold

– Herlig, oppløftende norsk pop


Ingeborg Selnes følger opp fjorårets «As Easy As You Are» (se Fra Flava 2 Da Bone til Radiohead) med «Feel It», som kom i salg denne uken, og som er listet på P3.

Du kan høre en smakebit ovenfor og laste den ned hos for eksempel iTunes.

Samtidig annonserer Øya at de har booket Bodø-blondinen, noe de kombinerer med skryt:

– Ingeborg Selnes skal mandagen etter Øya gi ut sitt andre album, og sikre kilder kan fortelle at det er ei popskive det er god grunn til å vente på. Vi ble så imponerte over Ingeborg Selnes sitt debutalbum The Zoo i 2008 at vi booka henne til festivalen uten å nøle. Nå som album nummer to på er vei, er vi så begeistra over det vi har sett og hørt i det siste at Ingeborg ønskes velkommen tilbake i Middelalderparken. Nylig kom singelen Feel It, en knallgod forsmak på albumet Heartcore. Skiva vil lene seg noe mer på elektroniske elementer, enn Ingeborgs tidligere innspillinger. Likevel er det snakk om herlig og oppløftende pop.

– En titt på Ingeborgs Myspace røper at hun har hørt på Robyn, Jenny Wilson, Rockettothesky, Sufjan Stevens, Burt Bacharach, Feist, Dolly Parton, CocoRosie og mye annet. Ingeborg Selnes sin konsert på Øya kommer til å bli en feiring av og med sommerpop av ypperste klasse. Om du ikke har opplevd hennes band live ennå, er det jaggu på tide. Vi kan jo røpe at hun var den store suksessen under fjorårets Camp Indie-kveld på Rockefeller 16. mai. Hun kommer garantert til å imponere like solid i Middelalderparken i august.

Svartmetallkrigerne 1349 og det norsk-engelsk-amerikanske kollektivet Necessary ble annonsert samtidig.

Øya byr også på blant andre M.I.A, Big Boi fra OutKast, Iggy & The Stooges, Pavement, Karpe Diem, Motorpsycho, Miike Snow, La Roux, LCD Soundsystem og mye mer. Programmet ser du selvfølgelig på festivalens nettsted.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer