Hopp til hovedinnhold

Hercules-filmen slaktes: – Helt forjævlig og sørgelig

VIL FILMFIFFEN FORETREKKE NORSK BARIS? (MILLENIUM/PARAMOUNT/MGM)

Ordet i Hollywood og på Lambertseter er at The Rock og Aksel Hennie ble overlykkelige da de leste anmeldelsene av den derre andre Hercules-filmen The Legend of Hercules.
 
For som du sikkert har fått med deg tilbragte den svulstige duoen store deler av 2013 i Budapest, hvor de filmet Hollywood-blockbusteren Hercules: The Thracian Wars.
 
 
Så mens vi psyker oss noe grasalt opp til å se denne spreke Oslo-gutten stunte på kino i juli:
 
(PARAMOUNT/MGM)
 
… kan Aksel, The Rock og regissør Brett Ratner puste lettet ut over at årets første (av to) Hercules-filmer ser ut til å gå i dass. I dag hadde The Legend of Hercules amerikansk kinopremiere, og 3D-eposet om den muskuløse halvguden har så langt blitt mottatt med samstemt slakt, jamfør anmeldelsene i USA.
 
Den finske regissøren Renny Harlin, som tidligere har bidratt på filmer som A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master, Die Hard 2, Cliffhanger, The Long Kiss Goodnight and Deep Blue Sea, får tommelen ned for sin Hercules-variant, som har Calvin Klein-modellen Kellan Lutz i hovedrollen.
 
Les under hvorfor anmelderne synes filmen er noe jæla HERK.

(Fortsetter etter traileren.)

 

The Playlist skriver: 
 
– Denne filmen er så helt forjævlig og sørgelig at du skulle ønske du hadde supermannkrefter så du kunne klore øyeeplene dine ut av skallen.
 
 
– Hvis Kellan Lutz, den ikke fullt så muskuløse hovedrolleinnhaveren i The Legend of Hercules, skulle slåss mot denne sommerens Hercules-stjerne Dwayne «The Rock» Johnson, hadde nok fighten vært over i løpet av et minutt. På samme måte som at Brett Ratners MGM/Paramount-epos, som dropper i juli, bør være SKIKKELIG dårlig hvis den skal føle seg truet av Renny Harlins quarterpounder med mange ekstra lag med ost.
 
Uff… Filmskribenten hos The Dissolve er heller ikke særlig imponert: 
 


The Legend of Hercules kommer såvidt til live i noen av kampscenene, men er for det meste en forhastet og billig affære. 
 

Fortsetter nedenfor.

Og det er tilsynelatende Miley Cyrus’ (angivelige) schone-kompis Kellan som har skyld i mye av uboosten.
 
Fra Variety
 
– Lutz’ skuespillermuskler er dessverre ikke like utviklede som bicepsene hans.
 
RogerEgbert.com co-signer at Twilight-hunkens innsats er passe stusselig: 
 
– Kellans innsats får oss til å bry oss cirka like mye om den skinnende helten som om han skulle ha steppet rett ut av en skjønnhetssalong i Beverly Hills. 
 
🙁
 
The Legend of Hercules, som i tillegg til Kellan Lulz kan skilte med cameos fra Scott Adkins, Rade Serbedzija, Johnathon Schaech, Liam Garrigan, Luke Newberry, Gaia Weiss, Liam McIntyre og Roxanne McKee – har foreløpig ikke fått en norsk premieredato.
 
 

Les mer