Hopp til hovedinnhold

Her sender stjernen norske Caroline i bakken

CAROLINE GIKK I BAKKEN UNDER UNIK JOAQUIN PHOENIX-KONSERT I USA (YOUTUBE, PRIVAT)

Etter at 730.no fortalte om Miami-konserten hvor Joaquin Phoenix hoppet ned fra scenen og angrep en person i salen natt til torsdag, fikk vi epost fra en nordmann som var tilstede.

Caroline Ingeberg fra Oslo-gruppen The Shitsez (Myspace), som ferierer noen dager i Florida før de spiller på festivalen South by Southwest alias SXSW i Texas, stod rett foran scenen på klubben på Fontainebleau Miami Beach Hotel.

Hun forteller at det var mye media på plass, og at de selv filmet begynnelsen av showet til den rappende, eksentriske Oscar-nominerte skuespilleren.

– Det var flere journalister og andre mennesker som gikk rundt og spurte folk om hvorfor vi var der, om vi syntes han var en bra rapper, osv.

– Vi svarte så best vi kunne i den litt pussa tilstanden vi var i, og siden vi selv er artister, snudde vi selvfølgelig samtalen og ga dem våre CD-er, haha.

– Det var mange som filmet showet, blant andre Jeanette (fra The Shitsez), men hun skrudde dessverre av før han hoppet av scenen og ned på oss. Man kunne jo ikke vite at noe slikt skulle skje.

Ingeberg forteller at hun oppdaget seg selv i et av klippene som nå roterer tungt på nettet.

– Han fyren som slengte dritt sto rett foran oss, så hvis den dokumentaren, eller hva det er, blir en realitet, ser det ut som vi blir med på den, haha. Man kan se meg til høyre i amatøropptaket på 730.no, rett etter at Joaquin hopper ned, skriver hun i eposten.

Da 34-åringen kom flyvende, ble Caroline dyttet overende, noe man kan se i videoklippet.
– Personen ropte blant annet «you suck!» og «booooo!» og endel annet vi ikke hørte. Det var kun én person, ingen gjeng. Phoenix må ha langet ut etter ham, for vi deisa i bakken, men jeg så ikke om han ble slått.
– Vaktene kom ekstremt fort faktisk. Enten har stedet meget godt vakthold, eller så ante de kanskje at noe sånt kunne skje.

Så det ut som skuespill fra Phoenix?

– Han gikk på etter klokken 2:00, så vi var som sagt ganske fulle selv, men Joaquin var helt ute. Han virket iallefall kanakas, og der og da føltes det ekte. Det er faktisk umulig å vite om han spiller eller ikke, men siden han har med seg kameramann…

– Vel, spiller han, er det genialt, spiller han ikke, må man vel syns synd på fyren.

Se amatøropptak av Joaquin Phoenix (og Caroline):


Joaquin i snodig form hos David Letterman.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer