Her Madcons puppeversjonen med Triana Iglesias

16. okt 2008 kl. 00:00
TSHAWE FRA MADCON BUMRUSHER TRIANA IGLESIAS I DUSJEN I "LIAR" (BONNIER)

Ifølge Europas hitlister burde Madcon ikke ha noe problem med å få hygge seg med pupper. Fra mange nasjoner. Men gutta virker pussig nok ikke så bortskjemte i den uredigerte versjonen av videoen til “Liar”, deres nye potensielle landeplage.

Det er ikke mange bare bryster som dukker opp, men to av dem tilhører den fremadstormende og målbevisste glamourmodellen og programlederen Triana Iglesias.

Den lille ekstra snurten av Triana-nippleslip er sannsynligvis nok til å skape ekstra interesse, så Yosef og Tshawe har valgt å la Telenor få premieren. (Tekst Madcon til 2225.) Singelen kommer i salg hos iTunes fredag 17. oktober. (Her er den.)

I forrige måned fortalte Oslo-modellen 730.no om videoen:

– Ja, det en x-rated-versjon med flashing, og én mer anstendig, tildekket video. I den usensurerte er jeg toppløs og ganske naken, sammen med to av mine bestevenninner, og det var utrolig funny å spille inn de dusjscenene. Det hele ble litt absurd. Yosef og Tshawe skulle komme inn og dra av oss håndklær, og det blir så fjernt når noen du kjenner skal gjøre det. Men vi fikk lov til å kaste ting på dem i garderobescenen, da… BH-er og joggesko, hårebørster og drikkeflasker, haha. Det er så gøy å jobbe med de to guttene! De er så bra.

Triana Iglesias som playmate i Playboy

26-åringen er også med i Madcons video til “Beggin”. Videoens tre mest sette YouTube-filer er i skrivende stund til sammen sett over 10 millioner ganger.