Hopp til hovedinnhold

Her er verdens 5 beste katte-DJs

FELIX DA HOUSECAT

Dyr som gjør mennesketing > mennesker som gjør mennesketing.

Eksempel: Ingen lar seg imponere over DJ-skillsa dine lengre, men når pus tar over platespillerne på fest så er spillet over. Snille XLR8R kåret i går verdens 5 beste katte-DJs, som du kan se briljere med perfekte poteteknikker via ståpels-snuttene under.

«Last night a DJ saved your life?» MEGET 80-talls av deg. Alle oppegående EDM-fans med respekt for seg selv vet at i 2014 er det katten som redder natten.

Og mest sannsynligvis én av disse:

 
 

1. DJ Kittens

Kjut kollektiv-alarm! I tråd med dagens EDM-supergrupper som Magnetic Man eller Swedish House Mafia så er disse kattene kuler & krutt hver for seg. Men, sammen i DJ-boksen er de DYNAMITT. Se trioen DJ Kittens ta et allerede magisk sett til nytt, skyhøyt nivå via body tricks du ikke har sett utført på platespillerne siden DMC i 1988.

2. DJ Monkey

Ved første titt på flyeren kan du tenke at aliaset DJ Monkey er noe misvisende, men med sin ablegøyale stil og lekne tilnærming til tradisjonell house er det liten tvil om at denne kule pusen er en ekte apeKATT. Let the monkey out! sa Redman. Let the monkey in (i DJ-boksen), sier nå vi.

3. DJ Cat

Awww + pawww. Denne søte katten har en særegen stil som man skulle tro at det er umulig å hate på, men mange av kollegaene synes det blir vel mye utseende og lite musikk når DJ Cat spiller opp til dans. Denne skøyeren er ikke fremmed for å late som om han er litt «fortapt» der han står (åhh<3), noe som kaller på morsinstinktet hos kvinnene på gulvet. Scorer mao høyt hos damene, men beskyldes ofte for å være mer opptatt av jage mus enn å mikse hus.

4. Vinyl Cat

Det old-scool, puritanske forbildet til Haldens materialistiske Cashmere Cat? Vinyl Cat spiller seff kun vinyl, og er ikke redd for å sprite opp settene sine med litt klubbmusikk-historietime à la David Rodigan når nettene blir lange og gulvet setter inn.

5. DJ Kitty


 
I motsetning til denne listens fjerdeplass, er DJ Kitty oppfostret på
mentaliteten til den nye generasjonen katte-DJs. Kitty trenger ikke
Technics 1200-spillere og bola Rane-mikser, og sverger til at
DJ-ferdighetene dine dømmes ut fra stemningen på festen du spiller på.
Skamløs tankegang, men i disse dager er det altså slikt det blir penger av. Og
alle som har dratt på en av DJ Kittys mange nyklassiske kvelder vet at han er verdt hvert
øre. Katt-damn!

Se også: Se Ida Fladens katt anmelde Cashmere Cat

Les mer