Hopp til hovedinnhold
BLANT MÅNEDENS NYHETER ER TV 2S NYE KOMEDIE ROENG, SOM HANDLER OM EN FIKTIV KOMMUNE SOM PLUTSELIG FÅR MILLIARDOVERSKUDD (RUBICON/TV 2)

Her er seriene du kan streame i mars!

BLANT MÅNEDENS NYHETER ER TV 2S NYE KOMEDIE ROENG, SOM HANDLER OM EN FIKTIV KOMMUNE SOM PLUTSELIG FÅR MILLIARDOVERSKUDD (RUBICON/TV 2)

Norge har medaljerekord under årets OL i Sør-Korea, og i de tusen hjem feires det med febrilsk flagg-vifting og hveteboller. 


 
Her i 730 feirer vi også. OL er endelig ferdig, og TV-hverdagen vår kan omsider returnere til normalen.


 
I den anledning er vi selvsagt klare med en ny oversikt over alle seriene dere kan strømme i løpet av den kommende måneden:  
Netflix:KLAR FOR Å TA FARVEL MED LOVE? (NETFLIX)

2. mars:
 
B: The Beginning 

(Sesong 1) 
For de animé-interesserte kommer B: The Beginning. En mystisk seriemorder inntar det teknologiske paradiset Cremona, og det er opp til Keith og Koku å stoppe ham og redde nasjonen. 
 
8. mars:
 
Marvel’s Jessica Jones 
(Sesong 2)
 


Netflix’ kritikerroste TV-adapsjon om den tidligere superhelten Jessica Jones fortsetter med runde to i mars.
 

9. mars:

 
Nailed It 
(Sesong 1) 
 
Realityserie hvor amatørkonditorer konkurrerer om å gjenskape kulinariske mesterverk, og kjemper om å vinne 10 000 dollar. 

Love 

(Sesong 3) 


 
Tredje og siste runde med denne romantiske komedien om Mickey, Gus og Bertie, som byr på en jordnær titt på hvordan dating fungerer for menn og kvinner.
 
16. mars:
 

On my block
 


(Sesong 1)
 


Awkward-skaper Lauren Iungerich leverer en komisk high school-opplevelse satt i et røft bymiljø.
20. mars: 
The Standups
(Sesong 2) 
Ferske humortalenter inntar en scene i LA og leverer en rekke komediespesialer i denne serien. 


23. mars: 


 
Alexa & Katie 


 
(Sesong 1)
 


Ny situasjonskomedie med Disney-stjernen Paris Berelc i rollen som kreftsyke Alexa
. Hun må støtte seg til bestevenninnen Katie når de begge skal begynne på high school – det er tross alt ikke lett å passe inn samtidig som man kjemper for livet. 


 
The Defiant Ones 
(Sesong 1) 


 
Dokumentarserie om  partnerskapet mellom produsentene Jimmy Iovine og Dr Dre og deres roller innenfor moderne populærkultur. Her er 730s dom! 
Santa Clarita Diet


 
(Sesong 2) 
Hva skjer når mamma plutselig blir en zombie? Scream-veteranene Drew Barrymore og Timothy Olyphant har hovedrollene som Hammonds-ekteparet i denne absurde komedien. 
 
30. mars:


 
Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events
 
(Sesong 2)
 


Neil Patrick Harris fortsetter sin rolle som sleipe Count Olaf i det avsluttende kapittelet av Netflix’ adapsjon av Lemony Snicket. Kommer han til å klare å lure Baudelaire-barna fra arven deres? 
Viaplay:


 HVORDAN TAKLER MAN Å FINNE UT AT FORLOVEDEN EGENTLIG ER KRIMINELL? THE CATCH KOMMER PÅ VIAPLAY 15. MARS (ABC/VIAPLAY)

1. mars:
 


Bones
 
(Sesong 12)
 


Brennan og Booth er klar for siste runde som den skurkefangende duoen fra Smithsonian-museumet. Klarer de å få de siste skjelettene ut av skapet? 
American Dad 
(Sesong 12)


 
Seth MacFarlane (Family Guy) sin populære tegneserie om Smith-familien returnerer for en 12. sesong på Viaplay. 

 
Secrets and Lies
 


(Sesong 1 og 2) 

 

Mord og mystikk står på menyen når hele Secrets and Lies dukker opp på Viaplay. Serien følger detektiv Andrea Cornell (spilt av Juliette Lewis) mens hun etterforsker drapssaker. 
 


Star
 


(Sesong 1) 


 
Musikalsk drama om sangere i Atlanta, med blant andre Jude Demorest (Dallas) og Brittany O’Grady (The Messengers) i hovedrollene. Selveste Queen Latifah dukker også opp i en gjesterolle.


9. mars:


 
Mozart in the Jungle 
(Sesong 4)
 


Dramedie fra Amazon med Gone Girl-stjernen Lola Kirke i rollen som en ambisiøs obospiller som drømmer om å spille med The New York Symphony.
 
15. mars:


 
The Catch 

(Sesong 1-2)
 


Fra Shonda Rhimes og resten av gjengen bak Scandal og Grey’s Anatomy kommer The Catch; en dramedie om privatetterforsker Alice Vaughan (Mireille Enos), som finner ut at forloveden Benjamin (Peter Krause) er en av LAs største svindlere. 


 
LOST-stjernen Sonya Walger stiller som Benjamins partner in crime, Margot Bishop.
 
22. mars:
 
LA to Las Vegas 
(Sesong 1)


 
Situasjonskomedie om arbeiderne ved lavkostnadsflyselskapet Jackpot Airlines, som hovedsakelig flyr mellom Vegas og LA. Med blant andre Kim Matula (The Bold and the Beautiful) og Ed Weeks (The Mindy Project) i hovedrollene. 


29. mars:


 
Alex, Inc 
(Sesong 1)


 
Radiojournalisten og tobarnsfaren Alex Schuman slutter i jobben sin og bestemmer seg for å starte et eget firma i denne situasjonskomedien. Med Scrubs-stjernen Zach Braff i hovedrollen.


 
Episoder kommer ut dagen etter den amerikanske premieren. 
 
HBO Nordic:
 HBO BYR PÅ MYE SPENNENDE I MARS, BLANT ANNET SUKSESSERIEN BILLIONS (HBO NORDIC/SHOWTIME)5. mars:


 
The Good Fight
(Sesong 2) 


 
Mamma Mias Christine Baranski har hovedrollen i denne politiske serien, som er oppfølgeren til kassasuksessen The Good Wife. 


 
Baranski spiller advokat Diane Lockhart, som må droppe planene om å pensjonere seg etter at hun blir svindlet for alle sparepengene sine. Hun blir med et nytt advokatfirma, som også henter inn gudbarnet hennes Maia (Rose Leslie).
 8. mars:


 
Heathers 

(Sesong 1)
 


Skolegården blir på nytt terrorisert av the Heathers i denne nyskapingen av 80-tallsfilmen. Kultklassikeren er gjenfødt i en moderne setting, hvor minoriteter nå ruler skolen – men varer det lenge? Sjekk hva vi skrev om serien tidligere i vinter! 
 

12. mars:


 
The Arrangement 
(Sesong 2)


 
Den unge og lovende Hollywood-stjernen Megan Morrison (Christine Evangelista) går på audition for en film hvor hun må spille mot actionstjernen Kyle West (Josh Henderson). 


 
Megan går så med på å gå på date med Kyle, og alt ser helt supert ut; så tilbyr Kyle henne 10 millioner dollar for å gifte seg med ham og bli med i selvhjelp-organisasjonen hans.


 
Ryktet sier at serien er inspirert av Katie Holmes og Tom Cruise-situasjonen. Oida. 
 
26. mars:
 


Trust 
(Sesong 1)


 
Amerikansk dramaserie om kidnappingen av oljearvingen John Paul Getty III i Italia, med Donald Sutherland (24The Hunger Games) og Hilary Swank (Million Dollar BabyNew Year’s Eve) i hovedrollene. 
 
Billions
 

(Sesong 3)
 


Showtime-dramaserie hvor San Andreas-stjernen Paul Giamatti spiller U.S. Attorney Charles Roades, løst basert på New Yorks forhenværende føderale anklager Preet Bharara – en nådeløs fyr som gikk etter styrtrike kriminelle som prøvde å kjøpe seg ut av trøbbel.  Trump fikk fyren kontroversielt sparket i fjor, visstnok fordi presidentens advokat sa at Bharara ville kunne «ta ham». 
 


Blant hovedrollene finner vi også Homelands Damian Lewis, Mad Mens Maggie Siff, samt svenske Malin Åkerman (The Comeback, Watchmen). 
Silicon Valley 


 
(Sesong 5)
 


Komedie om fire unge menn som starter et selskap sammen i Silicon Valley, med blant andre Bones’ T.J. Miller og Replicas-stjernen Thomas Middleditch i hovedrollene.
 
Barry 


 
(Sesong 1)


 
SNL-veteranen Bill Hader har skapt, regissert og skrevet Barry – en komedie om en eks-marine og nå leiemorder som ender opp med å finne støtte og trøst i teater-miljøet i LA. Bill stiller selvsagt også i rollen som Barry. Sa noen multitalent?
TV 2 Sumo:


 THE HANDMAID’S TALE-STJERNEN ELIZABETH MOSS BLIR Å SE I ANDRE SESONG AV SPENNINGSSERIEN TOP OF THE LAKE (TV 2/BBC)

1. mars:

 
Top of the Lake: China Girl
Fortsettelsen på den suksessfulle spenningsserien hvor The Handmaid’s Tales Elizabeth Moss spiller etterforsker Robert Griffin, som løser mysterier i Australia. Partneren spilles av Gwendoline Christie alias Brienne of Tarth fra Game of Thrones.

Stian Blipp Show


 
(Sesong 2)


 
Bergenser / stjerne / kjernekar på heltid Stian Blipp er klar for en ny runde med talkshowet sitt.
 


2. mars:


 
Roeng 
(Sesong 1) 
Satireserie fra skaperne av Lilyhammer. Hva skjer med en knøttliten, fiktiv kommune når de plutselig får en budsjettsøkning på et par milliarder? 
3. mars:


 
Århundrets stemme
(Sesong 1)


 
Ny sangkonkurranse hvor profilerte artister hver uke takler et nytt tiår. Programledere er Ivar Dyrhaug og Bertine Zetlitz.
 


4. mars:
 


Huskestue
(Sesong 4)


 
Fjerde runde av Kristian Ødegårds populære og uhøytidelige spørreprogram starter i mars.
 


NRK:


 BJARTE TJØSTHEIM ER KLAR MED NYE MORSOMHETER I PRESTEN (NRK)

3. mars:


 
Presten


 
(Sesong 2)


 
Bjarte Tjøstheim tar med presterollen sin videre for en ny sesong av Presten. Komikken i Maridalen Kirke er i denne omgangen sentrert rundt at Bjarte og kjæresten skal gifte seg, noe som selvsagt ikke går problemfritt for seg.


 
4. mars:


 
Hjemmebane


 
(Sesong 1)


 
I NRKs nye dramastorsating har vi Ane Dahl Torp i hovedrollen som Helena Mikkelsen; Norges aller første kvinnelige fotballtrener på toppnivå. Som kvinne er det ikke akkurat lett å vinne respekt i dette miljøet, noe som blir en del av hovedtematikken for Hjemmebane.


 
Serien følger Helena gjennom én fotballsesong, hvor John Carew også bidrar som en eks-proff som vender tilbake til laget.
 
Gikk du glipp av noe? Her er seriene som kom i februar

Les mer