Her er seriene du kan streame i desember

9. des 2017 kl. 00:00
DESEMBER BYR PÅ STORPREMIERER, SOM BLANT ANNET NYE EPISODER AV THE CROWN. (NETFLIX)

DESEMBER BYR PÅ STORPREMIERER, SOM BLANT ANNET NYE EPISODER AV THE CROWN. (NETFLIX)

2017 går kanskje mot slutten, men TV-sesongen er heldigvis LANGT fra over. 
Det kan være et realt slit å følge med på alle de forskjellige strømmetjenestene og hva de slipper, men det er ingen grunn til bekymring; vi er her for deg! 
Under har vi samlet en liste over alle seriene som blir tilgjengelige på de største strømmetjenestene i desember. Vær så god!
 
TV 2 Sumo:DET BLIR GJENSYN MED STJERNER FRA BÅDE HARRY POTTER, SKINS OG GOSSIP GIRL I ACTIONSERIEN SNATCH. (TV 2 / CRACKLE) 

1. desember:
The Wrong Girl (Sesong 1 og 2) 
Australsk dramaserie basert på Zoë Foster Blakes bok ved samme navn. Serien følger TV-produsenten Lily Woodward (Love Childs Jessica Marais) mens hun prøver å sjonglere kjærlighetsliv, familie og en krevende jobb. 
 
Trailer
Snatch (Sesong 1) 
Britisk-amerikansk krim-komedie basert på Guy Ritchie-filmen fra 2000, med blant andre Harry Potter-stjernen Rupert Grint og Gossip Girls Ed Westwick. 
 
Trailer
2. desember:
Homeland (Sesong 1-6)
Claire Danes har hovedrollen i denne krimthrilleren om bipolare Carrie Mathison, en CIA agent som mistenker at en tidligere krigsfange nå jobber for al-Qaeda. 
 
Trailer 
NetflixDARK BLIR BESKREVET SOM EN TYSK BLANDING AV STRANGER THINGS OG TWIN PEAKS.  (NETFLIX) 

 
 
1. desember:
Dark (Sesong 1) 
Tysk originalserie fra Netflix. Dark er et overnaturlig drama hvor to forsvinninger avdekker stygge hemmeligheter hos fire av familiene i en liten by. 
 
Trailer 
Easy (Sesong 2) 
Fortsettelsen på Joe Swanbergs dramedie fra 2016. Serien utforsker livene til forskjellige mennesker fra Chicago som prøver å takle problemer med moderne kjærlighet, teknologi og kultur. 
 
Trailer
6. desember
Timeless (Sesong 1)
Sci-fi-serie fra NBC. Historielæreren Lucy Preston (Abigail Spencer), forskeren Rufus Carlin (Malcolm Barrett) og soldaten Wyatt Logan (Matt Lanter) må forsøke å hindre den tidligere NSA-arbeideren Garcia Flynn i å reise i tid for å endre amerikansk historie. 
 
Trailer
8. desember:
The Crown (Sesong 2) 
Fortsettelsen på den kritikerroste serien om Dronning Elisabeth IIs liv. Claire Foy fortsetter i rollen som Elisabeth i de 10 nye episodene, som skal dekke perioden fra invasjonen av Egypt i 1956 til Harold Macmillan gikk av som statsminister etter Profumo-skandalen i 1963.
 
Trailer
15. desember:
Ultimate Beastmaster (Sesong 2) 
Amerikansk reality-konkurranse. Deltagere fra hele verden kjemper seg gjennom hinderløyper i håp om å bli «Ultimate Beastmaster». 
 
Trailer
El Chapo (Sesong 2)
Sesong 2 av biografien om Joaquín «El Chapo» Guzmán, den notoriske meksikanske narkotikabaronen. 
 
Trailer
19. desember:
The Indian Detective (Sesong 1) 
I denne dramedien spiller Russell Peters politikonstabel Doug D’Mello, som havner midt oppi en mordetterforskning mens han er midlertidig utvist fra jobben for inkompetanse.  
 
Trailer
22. desember:
Fuller House (sesong 3, del 2) 
Familieintrigene fortsetter i siste del av tredje sesong av Netflix’ store Full House-reboot. 
 
Trailer
26. desember:
Travelers (Sesong 2)
Sci-fi-serie med blant andre Eric McCormack (Will and Grace) og MacKenzie Porter (Hell on Wheels). Såkalte «travelers» blir sendt tilbake i tid og bytter kropper med nåtidens mennesker for å forhindre samfunnets ødeleggelse.  
 
Trailer
 
29. desember:
Bill Nye Saves the World (Sesong 2)
Vitenskapelig talk show med den amerikanske forskeren og TV-personligheten Bill Nye, hvor eksperter og berømte gjester tar tureninnom for å snakke om hverdagslig vitenskap. 
 
Trailer
 
HBO Nordic
 FUN FACT: KIT HARINGTON SPILLER EN AV SINE EKTE FORFEDRE I BBCS GUNPOWDER. (BBC / HBO NORDIC)

7. desember:
Knightfall (Sesong 1) 
Historisk drama om fallet, forfølgelsen og henrettelsen av tempelridderordenen på 1300-tallet. Downton Abbeys Tom Cullen (Gillingham) har hovedrolle som Landry, leder av tempelridderne, som drømmer om å finne den Hellige Gral.
 
Trailer
19. desember:
Gunpowder (Sesong 1 / Miniserie) 
Periodedrama med blant andre Game of Thrones’ Kit Harington, Mark Gatiss (Sherlock) og Liv Tyler (Lord of the Rings). Serien dekker historien om Guy Fawkes og hans plot om å sprenge parlamentet i London den 5. november, 1605. 
 
Trailer 
 
Viaplay
 FEM ÅR HAR KANSKJE GÅTT, MEN ER DET EGENTLIG MULIG Å FÅ NOK AV GOSSIP GIRL? XOXO (VIAPLAY / THE CW)

 
1. desember:
Frasier (Sesong 7-11) 
Oppfølgeren til sitcomsuksessen Cheers med Kelsey Grammer som den ikoniske radioterapauten Frasier Crane. 
 
Trailer
Futurama (Sesong 1-10)
Animert komedie av The Simpsons-skaperen Matt Groening. Phillip J Fry (Billy West) fryses ved et uhell ned i 1999 og våkner opp tusen år senere. 
 
Trailer
Dicte (Sesong 3) 
Dansk detektivserie om krimjournalisten Dicte (Iben Hjejle), basert på Elsebeth Egholms bokserie. 
 
Trailer
NCIS: Los Angeles (Sesong 6) 
Sjette sesong av militær/politi-dramaet om NCIS-agentene i LA med Chris O’Donnell i hovedrollen. 
 
Trailer
Agents of S.H.I.E.L.D. (Sesong 1-4)
Joss Whedons Marvel-serie om Phil Coulson (Clark Gregg) og hans S.H.I.E.L.D.-organisasjon som etterforsker superskurker og spesielle hendelser. 
 
Trailer
Gossip Girl (Sesong 1-6) 
Det ultimate tenåringsdramaet om New Yorks eliteungdom. Blant andre Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford og Ed Westwick har hovedrollene i serien som gikk fra 2007 til 2012. 
 
Trailer
5. desember:
Absentia (Sesong 1) 
Bulgarsk thrillerdrama fra Sony og AXN. Castles Stana Katic har hovedrollen som tidligere FBI-agent Emily Byrne, som ble kidnappet og antatt drept. Plutselig dukker hun opp igjen seks år etter, uten å huske noe om hva som har skjedd. 
 
Trailer
18. desember:
Philip K. Dick’s Electric Dreams (Sesong 1) 
Britisk-Amerikansk Sci-fi-serie basert på Philip K. Dicks noveller, hvor hver episode har selvstendige plott og scenarioer om en dystopisk fremtid. 
 
Trailer 
25. desember:
Swedish Dicks (Sesong 2)
Svensk-amerikansk komiserie om Ingmar Andersson (Peter Stormare) og Axel Kruse (Johan Glans); to amatører som blir privatetterforskere i LA for firmaet «Swedish Dicks». 
 
Trailer
Amazon Prime Video: 


8. desember:
The Grand Tour (Sesong 2) 
Top Gear-guttene Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fortsetter å teste biler verden over. 
 
Trailer
God titting! 
 
Se også: Western-serien det er verdt å se