Hopp til hovedinnhold
DESEMBER BYR PÅ STORPREMIERER, SOM BLANT ANNET NYE EPISODER AV THE CROWN. (NETFLIX)

Her er seriene du kan streame i desember

DESEMBER BYR PÅ STORPREMIERER, SOM BLANT ANNET NYE EPISODER AV THE CROWN. (NETFLIX)

2017 går kanskje mot slutten, men TV-sesongen er heldigvis LANGT fra over. 
Det kan være et realt slit å følge med på alle de forskjellige strømmetjenestene og hva de slipper, men det er ingen grunn til bekymring; vi er her for deg! 
Under har vi samlet en liste over alle seriene som blir tilgjengelige på de største strømmetjenestene i desember. Vær så god!
 
TV 2 Sumo:DET BLIR GJENSYN MED STJERNER FRA BÅDE HARRY POTTER, SKINS OG GOSSIP GIRL I ACTIONSERIEN SNATCH. (TV 2 / CRACKLE) 

1. desember:
The Wrong Girl (Sesong 1 og 2) 
Australsk dramaserie basert på Zoë Foster Blakes bok ved samme navn. Serien følger TV-produsenten Lily Woodward (Love Childs Jessica Marais) mens hun prøver å sjonglere kjærlighetsliv, familie og en krevende jobb. 
 
Snatch (Sesong 1) 
Britisk-amerikansk krim-komedie basert på Guy Ritchie-filmen fra 2000, med blant andre Harry Potter-stjernen Rupert Grint og Gossip Girls Ed Westwick. 
 
2. desember:
Homeland (Sesong 1-6)
Claire Danes har hovedrollen i denne krimthrilleren om bipolare Carrie Mathison, en CIA agent som mistenker at en tidligere krigsfange nå jobber for al-Qaeda. 
 
NetflixDARK BLIR BESKREVET SOM EN TYSK BLANDING AV STRANGER THINGS OG TWIN PEAKS.  (NETFLIX) 

 
 
1. desember:
Dark (Sesong 1) 
Tysk originalserie fra Netflix. Dark er et overnaturlig drama hvor to forsvinninger avdekker stygge hemmeligheter hos fire av familiene i en liten by. 
 
Easy (Sesong 2) 
Fortsettelsen på Joe Swanbergs dramedie fra 2016. Serien utforsker livene til forskjellige mennesker fra Chicago som prøver å takle problemer med moderne kjærlighet, teknologi og kultur. 
 
6. desember
Timeless (Sesong 1)
Sci-fi-serie fra NBC. Historielæreren Lucy Preston (Abigail Spencer), forskeren Rufus Carlin (Malcolm Barrett) og soldaten Wyatt Logan (Matt Lanter) må forsøke å hindre den tidligere NSA-arbeideren Garcia Flynn i å reise i tid for å endre amerikansk historie. 
 
8. desember:
The Crown (Sesong 2) 
Fortsettelsen på den kritikerroste serien om Dronning Elisabeth IIs liv. Claire Foy fortsetter i rollen som Elisabeth i de 10 nye episodene, som skal dekke perioden fra invasjonen av Egypt i 1956 til Harold Macmillan gikk av som statsminister etter Profumo-skandalen i 1963.
 
15. desember:
Ultimate Beastmaster (Sesong 2) 
Amerikansk reality-konkurranse. Deltagere fra hele verden kjemper seg gjennom hinderløyper i håp om å bli «Ultimate Beastmaster». 
 
El Chapo (Sesong 2)
Sesong 2 av biografien om Joaquín «El Chapo» Guzmán, den notoriske meksikanske narkotikabaronen. 
 
19. desember:
The Indian Detective (Sesong 1) 
I denne dramedien spiller Russell Peters politikonstabel Doug D’Mello, som havner midt oppi en mordetterforskning mens han er midlertidig utvist fra jobben for inkompetanse.  
 
22. desember:
Fuller House (sesong 3, del 2) 
Familieintrigene fortsetter i siste del av tredje sesong av Netflix’ store Full House-reboot. 
 
26. desember:
Travelers (Sesong 2)
Sci-fi-serie med blant andre Eric McCormack (Will and Grace) og MacKenzie Porter (Hell on Wheels). Såkalte «travelers» blir sendt tilbake i tid og bytter kropper med nåtidens mennesker for å forhindre samfunnets ødeleggelse.  
 
 
29. desember:
Bill Nye Saves the World (Sesong 2)
Vitenskapelig talk show med den amerikanske forskeren og TV-personligheten Bill Nye, hvor eksperter og berømte gjester tar tureninnom for å snakke om hverdagslig vitenskap. 
 
 
HBO Nordic
 FUN FACT: KIT HARINGTON SPILLER EN AV SINE EKTE FORFEDRE I BBCS GUNPOWDER. (BBC / HBO NORDIC)

7. desember:
Knightfall (Sesong 1) 
Historisk drama om fallet, forfølgelsen og henrettelsen av tempelridderordenen på 1300-tallet. Downton Abbeys Tom Cullen (Gillingham) har hovedrolle som Landry, leder av tempelridderne, som drømmer om å finne den Hellige Gral.
 
19. desember:
Gunpowder (Sesong 1 / Miniserie) 
Periodedrama med blant andre Game of Thrones’ Kit Harington, Mark Gatiss (Sherlock) og Liv Tyler (Lord of the Rings). Serien dekker historien om Guy Fawkes og hans plot om å sprenge parlamentet i London den 5. november, 1605. 
 
 
Viaplay
 FEM ÅR HAR KANSKJE GÅTT, MEN ER DET EGENTLIG MULIG Å FÅ NOK AV GOSSIP GIRL? XOXO (VIAPLAY / THE CW)

 
1. desember:
Frasier (Sesong 7-11) 
Oppfølgeren til sitcomsuksessen Cheers med Kelsey Grammer som den ikoniske radioterapauten Frasier Crane. 
 
Futurama (Sesong 1-10)
Animert komedie av The Simpsons-skaperen Matt Groening. Phillip J Fry (Billy West) fryses ved et uhell ned i 1999 og våkner opp tusen år senere. 
 
Dicte (Sesong 3) 
Dansk detektivserie om krimjournalisten Dicte (Iben Hjejle), basert på Elsebeth Egholms bokserie. 
 
NCIS: Los Angeles (Sesong 6) 
Sjette sesong av militær/politi-dramaet om NCIS-agentene i LA med Chris O’Donnell i hovedrollen. 
 
Agents of S.H.I.E.L.D. (Sesong 1-4)
Joss Whedons Marvel-serie om Phil Coulson (Clark Gregg) og hans S.H.I.E.L.D.-organisasjon som etterforsker superskurker og spesielle hendelser. 
 
Gossip Girl (Sesong 1-6) 
Det ultimate tenåringsdramaet om New Yorks eliteungdom. Blant andre Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford og Ed Westwick har hovedrollene i serien som gikk fra 2007 til 2012. 
 
5. desember:
Absentia (Sesong 1) 
Bulgarsk thrillerdrama fra Sony og AXN. Castles Stana Katic har hovedrollen som tidligere FBI-agent Emily Byrne, som ble kidnappet og antatt drept. Plutselig dukker hun opp igjen seks år etter, uten å huske noe om hva som har skjedd. 
 
18. desember:
Philip K. Dick’s Electric Dreams (Sesong 1) 
Britisk-Amerikansk Sci-fi-serie basert på Philip K. Dicks noveller, hvor hver episode har selvstendige plott og scenarioer om en dystopisk fremtid. 
 
25. desember:
Swedish Dicks (Sesong 2)
Svensk-amerikansk komiserie om Ingmar Andersson (Peter Stormare) og Axel Kruse (Johan Glans); to amatører som blir privatetterforskere i LA for firmaet «Swedish Dicks». 
 
Amazon Prime Video: 


8. desember:
The Grand Tour (Sesong 2) 
Top Gear-guttene Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fortsetter å teste biler verden over. 
 
God titting! 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer