Hopp til hovedinnhold
THEODORE ROBERT BUNDY ALIAS TED BUNDY 

Her er serien om «verdens mest sjarmerende seriemorder»

THEODORE ROBERT BUNDY ALIAS TED BUNDY FÅR EGEN NETFLIX-DOKU (NETFLIX)

Like etter midnatt 4. januar 1974, brøt en mann seg inn i kjelleren til 18 år gamle Karen Sparks. Han slo den sovende studenten helseløs med en metallstang, før han begikk grusomme overgrep. Så forlot han henne for å dø.

Karen våknet fra koma etter ti dager og overlevde mot alle odds – men hun var en av ytterst få. Gjerningsmannen var nemlig Theodore Robert Bundy.

Ted Bundy er en av de mest profilerte seriemorderne gjennom tidene, og er viden kjent som den mest sjarmerende av dem. (Under rettssakene mot ham møtte mang en tørst kvinne opp; selv sa de til reporterne at han var så kjekk at han umulig kunne ha drept noen. Nuvel.)

Etter å ha blitt arrestert benektet Ted sine forferdelige handlinger i over ett tiår før han, kort før han ble henrettet via elektrisk stol i 1989, innrømte å ha drept 30 kvinner. Retts- og politimyndighetene tror dog at tallet i virkeligheten er langt høyere.

Nå får den koko drapsmannen egen dokumentar på Netflix

I ferske Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes, som er tilgjengelig hos strømmetjenesten fra og med i dag, får vi blant annet høre eksklusive intervjuer gjort med Ted selv før han ble henrettet. Underholdning til helga?

Sjekk creepy + spennende trailer:

Snart kommer også den Joe Berlinger-regisserte spillefilmen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile med Zac Efron i hovedrollen som Ted Bundy. 

Se også: Dårlige nyheter for ivrige Suits-fans

Les mer