Hopp til hovedinnhold

Her er nye Batman!

(WARNER BROS.)


Warner Bros. bekrefter at Christian Bale gir Bruce Wayne-stafettpinnen videre til Ben Affleck, som dermed møter Superman som Batman i 2015.

– Vi visste at vi trengte en ekstraordinær skuespiller til spille en av DC Comics’ mest slitesterke superhelter, og Ben Affleck passer definitivt, for å si det mildt, sier Warner-sjef Greg Silverman i en pressemelding.

Man of Steel-regissør Zack Snyder, som lager den kommende Superman/Batman-filmen, mener det blir interessant å se Bens versjon av Lynvingen (som karakteren het på norsk) mot Stålmannen (som karakteren het i Sverige).

– (Ben) har skuespillerferdighetene til å skildre en flersidig mann som er eldre og klokere enn Clark Kent, og bærer arr som en langvarig bekjemper av kriminalitet, men beholder sjarmen til milliardæren Bruce Wayne. Jeg gleder meg til å jobbe med ham, sier Zack.

Ben Affleck, som vant Oscar for beste film for sin Argo, blir den åttende personen som spiller Batman, og følger dermed nevnte Christian Bale, George Clooney og Michael Keaton.

Heia kjekke Ben, men vi må aldri glemme hans baggy Daredevil-dress fra 2003:

-$ (REGENCY/MARVEL)

Les mer