Hopp til hovedinnhold
JAMIE, KHERINGTON, NICOLE, RINO OG VANESSA (TWITPIC)

Her er Nicole Scherzingers fire nye pusekatter

Utenom Nicole Scherzinger er det få som husker navnene på Pussycat Dolls-jentene. Likevel skal alle pusekattene nå brått forsøke å satse på solokarrierer, angivelig fordi det ble fresing i skyggen av 31-åringen.

Det tok ikke lang tid for frontfiguren å samle et nytt «band», og her er backstagetelefonbilder fra den første PCD 2.0-konserten, som gikk ned i Los Angeles denne uken.

NEW PUSSY > OLD PUSSY? (TWITPIC)

Nicole ser ut til å ha prioritert dans fremfor sang når det gjelder de nye medlemmene av Pussycat Dolls:

Kherington Payne: Deltaker i sesong 4 av So You Think You Can Dance, spiller i den nye versjonen av filmen Fame (samt gjester Glee).

Jamie Lee Ruiz: Tidligere medlem av gruppen Girlicious, burleskshowet Pussycat Dolls i LA og Las Vegas og cheerleadercrewet til Miami Heat.

Rino Nakasone Razalan: Japansk jente som har bodd i LA siden hun var 19, hvor hun blant annet har jobbet som en av Gwen Stefanis dansende Harajuku Girls.

Vanessa O’Neal: LA Lakers-cheerleader som har blitt koblet til NBA-kåtskalken Kobe Bryant, da under navnet Vanessa Curry.

Eks-PCD-en Kimberly Wyatt forteller at hun forlot gruppen grunnet forholdet mellom jentene på privaten.
– Jeg skulle ønske det var annerledes, for jeg elsker det vi gjør på scenen, men det var verre når vi ikke var på scenen. Jeg klarte ikke mer.


28-åringen er aktuell med sin singelen «Candy» med London-rapperen Aggro Santos, produsert av svenske Quiz & Larossi. Hennes kommende solomateriale beskriver hun som dance og electropop.
Samtidig som Nicole trener opp nye PCD, er hun favoritt på amerikanske Skal vi danse, og spiller inn sitt andre soloalbum. Det første, Her Name Is Nicole, ble lagt på is etter at de fire første singlene floppet. (Hele settet lekket i fjor.)
På tv-showet fortalte hun at hennes kommende plate – selvfølgelig – blir mer pop og electropop enn R&B.  

DANSELØVINNE (ABC)

I neste uke er det finale i serien. Nicole, som selv er en proff danser, skal da knive mot den profesjonelle russiske danseren Anna Trebunskaya, noe som gjør at showet fint kan bytte navn fra Dancing With The Stars til (standup-joke:) Dancing With The Dancers.

Denne uken fikk Nicoles cha cha cha – til Princes «Kiss» – 29 av 30 poeng av dommerne:


Hennes tango gav maks score:


Den unge Pussycat Dolls-MILF-en som ble dumpet fortest er ikke like vass som frøken Scherzinger:


Mer Asia Nitollano her!

Les mer